BO Banishing Antiperspirants för kvinnor som verkligen svettas

BO förvisar antiperspiranter för kvinnor som faktiskt svettas

Så länge jag kan komma ihåg har jag mött överdriven svettning (även känd som hyperhidros). Medan forskning om orsaken inte är avgörande för detta tillstånd verkar det finnas en genetisk komponent. Tack pappa. Hur som helst, överflödig svett påverkar inte bara mina armhålor, men den tar också form på mina handflator och fötter – pinsamt vet jag. Hur som helst, förutom min sorgliga berättelse om snyftning, som ni kan föreställa er, har jag experimenterat med ett brett utbud av antiperspiranter och deodoranter under hela mitt liv, och genom försök och fel (tillsammans med många färgade vita T-shirts och förödmjukande ringar svett) Jag hittade definitivt några formler som verkligen fungerar för att hålla min svettning under kontroll (… för det mesta, det vill säga) och blockera lukt.

När jag var yngre använde jag min antiperspirant två (ibland tre) gånger om dagen för att hålla fukten i schack. Medan juryn fortfarande är ute efter de hälsorisker som antiperspirant kan ha, gör det verkligen inte att applicera det tre gånger om dagen. verka som en bra idé för mig. Denna oro är dock gjorde I slutändan ledde det till att jag njöt av min resa för att hitta en solid klinisk styrka som verkligen hjälper till att hålla mina armhålor rena och torra i över en timme eller så. Bläddra vidare för att se mina favoritprodukter med bäst prestanda som verkligen levererar vad de lovar.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

1. Carpe antiperspirant lotion

hornbeam antiperspirant

Avenbok.

Carpes breda sortiment av anti-svettprodukter är imponerande. Jag har använt din fantastiska antiperspirant handlotion i flera år. Det kommer verkligen till nytta när jag vet att jag kommer att skaka hand med människor på jobbet. Dess antiperspirant underarm kommer i lotionsform, vilket gör det enkelt att applicera och låter det torka nästan direkt. Till skillnad från andra formler för klinisk styrka irriterar den inte den känsliga huden i armhålorna. Jag kunde inte leva utan dessa saker.

Hemlig antiperspirant

Hemlighet.

En annan formel för klinisk styrka, denna snabbtorkande, luktreducerande formel håller svett i underarmen i upp till 48 timmar, plus det luktar fantastiskt. Den släta, solida formeln är krämig i konsistens men torkar omedelbart för en bekväm, icke-fet känsla. Det är också infunderat med hudmjukgörande ingredienser, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dem med känslig hud.

3. Vanicream antiperspirant / deodorant

Vanicream antiperspirant

Vanicream.

Denna antiperspirant-deodorant hybrid skyddar dig från svett och kroppslukt hela dagen (upp till 24 timmars skydd). Den milda, hudläkare-godkända formeln är också fri från vanliga irriterande ämnen som dofter, botaniska extrakt, starka färgämnen, lanolin och andra kemiska tillsatser, vilket gör det till det perfekta valet för normal och känslig hud.