Bröllop 6 mars 2020 Jag handlar efter dessa coola nya märken för min nästa bröllopsgästklänning. Inget mer oavsiktligt vänskap.

Bröllop 6 mars 2020 Jag handlar efter dessa coola nya märken för min nästa bröllopsgästklänning. Inget mer oavsiktligt vänskap.

Har du någonsin deltagit i ett bröllop och upptäckt att det finns åtminstone ett par personer som bär samma klänning som du? Det finns ingen skam i det här, men om du verkligen är intresserad av att ha på dig något unikt (speciellt om du dör för det du ska ha på dig) kan det vara lite av en besvikelse. Lösningen är ganska enkel: sök efter de senaste klädmärkena som börjar bli populära och voila, du är inte längre klädd som någon annan. Men vem har verkligen tid att göra all den forskningen? Lyckligtvis är det mitt jobb, så jag kan spendera en hel del tid på att hitta de bästa klädmärkena som alla förläggare jag känner för närvarande använder.