Cardi B öppnade avslappnat ett handtag med naglarna och jag är fortfarande inte över

Cardi B öppnade tillfälligt en mango med naglarna och jag är fortfarande inte över

När jag ställde mig in på Cardi Bs Instagram igår, förväntade jag mig att se hennes fascinerande och ögonöppnande samtal med senator Bernie Sanders. Jag förväntade mig inte att Cardi B skulle öppna ett handtag med naglarna på Instagram Live, men det var precis vad som hände. När hon väntar på att senator Sanders ska gå med i hennes Live, säger Cardi att hon ska hämta något att äta. Kom tillbaka med en mango. Någon i hennes team frågar henne om hon behöver en kniv och hon säger nej. Istället fortsätter hon att klippa och skala av handtaget med sina ultralånga naglar med fyrkantiga spetsar. Det är en otrolig syn.

Cardi har många talanger. Hon är en rappare och sångare och en politiskt kunnig affärskvinna. Hon är också välgörenhet, vilket framgår av hennes nyligen meddelade Coronavrius lättnad. Cardi samarbetade med sin frekventa varumärkesdrivande, Fashion Nova, för att finansiera donationer på 1 000 dollar varje timme fram till 20 maj, totalt 1 miljon dollar i stöd. Jag älskar också att hon ser glamorös ut medan hon tjänar pengar.

För hennes Instagram Live with the Senator, där de diskuterade hennes godkännande av tidigare vice president Joe Biden som president, bar hon en blå peruk med bokstavliga bågar med tillstånd av Tokyo Stylez. För sin smink gav Erika La ‘Pearl henne ett neutralt rökigt kattöga och en nakenläpp från 90-talet. Cardi har Pure Nail Bar att tacka för de extra långa himmelsblå naglarna som hjälpte henne att klippa mango med lätthet.

cardi b naglar

Bild: Instagram.

Även om jag inte är säker på hur hon blir så glamorös när hon fysiskt distanserar sig (de kan hålla fast vid henne), älskar jag henne för det. Du kan ha en smart och engagerande konversation om vårt politiska klimat medan du fortfarande känner dig bäst. Vi borde alla sträva efter att vara just det.

banner för skönhetsnyhetsbrev