CF Frisyrutmaning: Del ett

College mode

Hårkollage del ett

Hej mina vänner med hårproblem! Höj din virtuella hand om du är skyldig i att knyta en hög knut för många dagar i rad … Skyldig på anklagelserna? Jag vet vem jag är. Så mycket som jag gillar en bra toppknut är det dags att börja ändra på den. Vackra och underhållsfria frisyrer som varar hela dagen är viktigt för college flickor med hektiska scheman … speciellt för den här tjejen här.

Jag har inte tid att göra mitt hår flera gånger om dagen, så Jag utmanade mig själv till bära en annan frisyr varje dag i tio dagar. Det här är resultaten. Hitta länkarna till självstudierna för varje stil nedan och kolla tillbaka om två veckor för den andra delen av utmaningen.

1. Stökigt sidobulle

Sidobulle

Detta är en av mina favoriter helt enkelt för att det i grunden är en toppknut med en vridning. Att bära bunken åt sidan har en romantisk och feminin effekt, men uppnår ändå den perfekta kombinationen av snygg men avslappnad.

Det är en fantastisk frisyr för att markera en öppen ryggblus eller en invecklad design på baksidan av en klänning. Bokstavligen ta en minut och det ser så sofistikerat ut. Det ser också fantastiskt ut om ditt hår är naturligt rakt eller lockigt. Om du vill prova det här utseendet rekommenderar jag att du tittar på den här enkla handledningen om Hairdresser on Fire.

2. Förpackad hästsvans

Inslagen ponny

Denna stil är ett otroligt elegant sätt att bära en hästsvans och det är löjligt lätt att göra. Vad som gör det ännu mer mångsidigt är det faktum att fungerar på nästan vilken hårlängd som helst, så länge du kan lägga tillbaka den i en hästsvans.

Jag älskar den här guiden som presenteras på The Beauty Department (som jag kan lägga till, det är en fantastisk resurs för alla smink och hår). Jag rekommenderar också att du köper några rena hårelastik för att göra det lättare att dölja.

3. Sido fiskstjärt

Fishtail fläta

Jag är besatt av att upptäcka nya sätt att fläta mitt hårMen fiskstjärt är en av mina favoriter hela tiden. Jag fann också att det håller bättre på mitt lager hår än en vanlig fläta. Även när vissa strängar oundvikligen faller ut hela dagen, ser perfekt förvirrad ut.

Flätan kan vara lite svår att förstå först, men när du väl har det nere är det detväldigt snabbt. Kolla in denna PopSugar-handledning för en bra instruktionsvideo (tillsammans med några andra typer av flätor!).

4. Halv upp-halv ned triangel

Uppåt triangel

Det här är en så lätt frisyr som du behöver inte ens en handledningmen det är för vackert att inte ta med i min frisyrutmaning. Faktum är att jag hittade inspiration för den här stilen när jag surfar på webbplatsen Mane Message. Mane Message skapades av en högskolestudent (som oss!) Från Kalifornien och är en vackert samordnad webbutik fylld med alla typer av hårgodis.

Jag rekommenderar att du bär dessa bobbynålar från Mane Message för att slutföra det här utseendet. Observera också att ju tjockare hår, desto mindre hår kan du dra tillbaka.

5. Huvudbandsvridning

Huvudbandsvridning

Det här är en av de frisyrer som jag alltid såg när jag tittade på Pinterest, men visste aldrig riktigt hur jag gjorde det förrän jag kom över den här guiden från Kouture Kiss. Jag älskar hur boho det ser ut och medan det ser komplext ut så är det faktiskt inte.

Det är en bra frisyr för när ditt hår inte vill bete sig Men du vill fortfarande bära den Jag rekommenderar att du bär ett sött dekorativt pannband för att komplettera utseendet.

Dina tankar?

Vad tycker du om dessa frisyrer?? Skulle du göra en sådan frisyrutmaning? Finns det någon annan snabb och enkel frisyr som du gillar att ha på dig?? Låt oss veta och ring in kommentarerna!