CF Giveaway: Gentle Shower Facial, Clean and Clear

College mode

Ren och mild dusch ansiktsbehandling

Jag fick nyligen möjlighet att testa Mild ansiktsbehandling i duschen av Clean & ClearOch det är en fantastisk produkt som du kommer att älska!

I grund och botten är Clean & Clear Soft In-Shower Facial en minutsmask och skrubba i en som ger dig en ansiktsbehandling medan du duschar. Det fungerar med värmen och ångan från duschen för att rengöra porerna djupt och återfukta huden. Applicera bara på ditt ansikte, låt det vara i 60 sekunder, gnugga in det och skölj sedan. Lämnar huden jämn, ren och lite stickande (på ett bra sätt).

Eftersom jag älskar att göra mig redo snabbt älskar jag att du kan få alla fördelarna med en full ansiktsbehandling på bara 1 minut! Dessutom gör du det medan du duschar och sparar dubbelt så mycket tid.

Hittills har jag använt det fyra gånger under de senaste två veckorna och min hud känns definitivt mjukare och ser redan ljusare ut. Jag har också märkt att min t-zon är mindre fett, vilket är ett stort plus.

I allmänhet rekommenderar jag den här produkten som ersättning för en mask och skrubb. Det fungerar bäst när du använder det 1 till 3 gånger i veckan och är förmodligen bäst för personer med icke-känslig hud. Eftersom de flesta college-tjejer inte har tid eller pengar för att få regelbundna ansiktsbehandlingar på ett spa, är detta ett bra alternativ.

Vill du prova Clean & Clear dusch ansiktsbehandling själv? College Fashion ger bort 5 flaskor (värt 6,99 dollar vardera) med tillstånd av Clean & Clear.

För att delta, lämna bara en kommentar till den här artikeln som anger varför du vill prova den här produkten (se till att du inkluderar en e-postadress), så väljer jag slumpmässigt 5 vinnare nästa måndag den 7 april!

FYI, bara din första kommentar kvalificerar sig för ett bidrag, så var noga med att berätta för dina vänner att delta också! Lycka till!

Ursprungligen publicerad den 31 mars 2008

Läsarinteraktioner