Chrissy Teigen vill verkligen att hennes bröstimplantat tas bort

Chrissy Teigen verkligen, vill verkligen att hennes bröstimplantat kommer ut

Om det finns en sak vi älskar med Chrissy Teigen (och det finns mycket att älska) är det hennes ärlighet. Det är uppfriskande när en till synes perfekt kändis blir riktig om standarderna för förlossning, äktenskap och skönhet. I en ny utgåva av Glamour Storbritannien, Avslöjar Teigen vad hans bröstväxt ångrar, något han aldrig hade talat om förut. “Ja, jag fixade mina bröst när jag var i tjugoårsåldern”, sa hon till tidningen. ”Det var mer av en baddräkt. Jag tänkte, om jag ska posera och ligga på ryggen vill jag att de ska vara glada! Men då har du barn och de fyller på med mjölk och går platt och nu är jag orolig. “

Det är inte första gången Teigen genomgår plastikkirurgi. År 2017 avslöjade hon att hon genomgick fettsugning för att få hennes “armhåla sugad”, något hon inte beklagar. Men hon skulle göra som om hennes bröstimplantat hade gått förlorade. ”Men jag vill ha dem ute nu. Om jag kunde göra en sak skulle det ta mig bort, sa han. Glamour Storbritannien. “Jag tror att du ska ersätta [implants] vart tionde år. Men när du har barn tänker du på [the risks] från operationen och jag tänker, ‘Det är inte så jag vill dö i en bröstoperation.

Det är helt normalt att vara rädd för att gå under kniven, särskilt när du har två små barn. Men det är inte den enda anledningen till att Teigen inte är uppdaterad i ER. I ett Instagram-inlägg på måndagen delade Teigen ett foto av henne när hon gick på landningsbanan i underkläder. “Lyckligt 10-årsjubileum för dessa bröst och RIP för dessa tänder”, skrev hon bildtexten.

Komikern Whitney Cummings kommenterade Teigens inlägg med en fråga som du kanske har tänkt: “Vänta, är det inte tio år när vi behöver ta bort dem?” Hon pratar om American Society of Plastic Surgeons riktlinjer för avlägsnande av implantat (eller helt enkelt utbyte) vart 10-15 år. “Ja, vän, och jag vill verkligen ha dem UT”, svarade Teigen. “Karantänen skulle ha varit [the] perfekt timing, men uppenbarligen inte “VÄSENTLIG” smh “.

Teigen skämtar men han har rätt. Valfria operationer över hela landet har omplacerats på grund av Safer at Home självreglerande regler. En dag kommer vi alla att gå ut och fatta de beslut om våra kroppar som verkar rätt för oss. För närvarande handlar det om hudvård, masker och hemskönhetsbehandlingar. Hej Chrissy, kan jag föreslå en maskering?