College Style Secrets: Hur man ser bra ut för en 8-timmars klass

College mode

Sen till jobbet

Bildens författare

Det verkar alltid hända: de dagar du har en formell presentation, eller bara På riktigt Jag måste se anständigt ut, det är de dagarna då du alltid trycker på “snooze” -knappen för många gånger.

Om du är som jag är det den största modekatastrofen någon student kan ha på sig tröjor i klassen. Oavsett om du arbetade med presentationen fram till tre på morgonen kvällen innan, eller bara undrar hur några av dina klasskamrater från den matematikklassen klockan 8 fortfarande ser fantastiska ut, här är mina bästa fyra tips för att se raffinerad ut… Även när du är mycket sömnlös.

1. Designa kläderna en vecka i förväg.

Organiserad garderob

Bildens författare

Jag vet, jag vet, det låter läskigt, kräver mycket underhåll och jag äter för mycket arbete, men lyssna på mig. jag gillar det utelämna möjliga outfitkombinationer för nästa vecka på söndagskvällar. Detta behöver dock inte betyda att du har sju olika väderpassade kläder för veckan.

Om du precis börjat kan du prova att släppa ett par jeans som du redan vill ha i nästa vecka (kanske de inte har tvättats ännu!) Och en topp eller två. Enda separera potentiella bitar För nästa vecka, minska antalet minuter att klä på morgonen.

Jag gillar att skapa så många kläder som jag kan när inspiration slår till och lägga dem åt sidan nästa vecka eller två. Sedan återvinner jag de enskilda komponenterna, som jeans eller en tröja, med något annat i den separata högen. Att ha färre delar att arbeta med kan hjälpa dig var mer kreativ med stilenoch undvik det fruktade “Jag har inget att bära!” dilemma som uppstår när du har fem minuter på dig att klä dig och vara i klassen.

2. Välj tillbehör.

Statement halsband

Produktinformation: Mint Scarf- Nordstrom Rack, Cat Print Scarf- Oliver Bonas, Floral Scarf- Charlotte Russe, Plaid Scarf- Etsy

Ett av mina favorit trick för lilla tjejer är att bära uttalande tillbehör Omedelbart lägg till stans till alla kläder. Halsdukar eller smycken halsband gör underverk när du vill krydda en look.

Att ha bara en iögonfallande bit, som en fantastisk kappa eller mördarkängor, får dig också att se ut som om du har försökt så mycket hårdare. Försök att ta på dig någon av dessa halsdukar med dina stickningar, tre dagars otvättade jeans och ett par stövlar över knäna; ingen kan säga att de har klädd på två minuter och vi åt frukost på väg till klassen.

3. Hitta din enhetliga stil.

CF college uniform

Bilder från vår collegeuniform.

En av mina största hemligheter att klä sig dynamiskt när mina ögon knappt kan vara öppna tillräckligt länge för en föreläsning är att ha en enhetlig stil. När du väl har fastställt vilka silhuetter som ser bra ut på din kroppsform och vilka bitar du ständigt letar efter, är det inte bara en startpunkt för att skapa en favoritstiluniform. kreativa experiment, men det hjälper dig också att sätta ihop en outfit på trettio sekunder.

Till exempel letar jag efter skaterkjolar året runt, så att ha två lager fleecefodrade leggings och en turtleneck under vintermånaderna sparar mig besväret med att tänka på vad jag ska ha på mig. Inte heller har jag dykt upp i klassen i tröjor eller pyjamasbottnar och Uggs.

Om du inte är säker på var du ska börja är vår kolumn Easy Outfit Formulas en fantastisk resurs full av lätt att montera se.

4. Välj smink för maximal effekt.

Statement läppstift

Produktinformation: NARS, MAC, Urban Decay, Maybelline

Det finns en tjej i min filosofiklass som alltid bär en blank orange orange läpp i klassen. Självklart ser hon alltid fantastisk ut, även på dagar då hon bara bär en Patagonia-fleece och jeans under sin svimmiga svarta North Face.

Jag kan skapa ett kattöga ganska snabbt så jag går ofta efter ett eftersom det omedelbart sammanför hela mitt utseende. Annars, om du verkligen behöver se polerad bråttom, uttalande läppar är vägen att gå. En djärv läpp kan förbättra concealer och mascara, plus att du omedelbart får dig att se mer utvilad ut.

Vad tycker du?

Vad är några av dina hemligheter för att se bra ut och vakna klockan åtta på morgonen? Rynkar du pannan i tröjor och pyjamasbotten i klassrummen? Förbereder du kläderna i förväg eller har du en stiluniform? Låt oss veta i kommentarerna nedan!