Dansinspirerad stil: Kläder du kan ta från gymmet till gatan

College mode

Elle 00 mode- och dansöppnare h

Fotokredit: ELLE

En av de bästa sakerna med college är att det är helt acceptabelt att gå upp tio minuter före lektionen och ta på dig träningskläderna (hej, leggings och tröjor) under hela dagen. I den verkliga världen? Inte så mycket. Du förväntas lägga lite mer ansträngning för att klä dig dagligen.

Som dansstudent vid Florida State University (Go Noles!), Jag tillbringar större delen av min tid på campus i sportkläder., som inkluderar leggings, T-shirts, leggings och trikåer. Detta är både välsignelse och förbannelse. Varför frågar du? Även om jag älskar att vakna och omedelbart ta på mig kläder som ser mer ut som pyjamas än någonting annat, Jag saknar att klä mig bra och ser ut som en riktig, hel människa då och då.

Efter brainstorming kom jag på några stiltrick som gör att du (och jag!)också preparerade och fashionabla i sportkläder (oavsett om du precis har gått ut ur sängen eller precis avslutat en timmes träningspass på gymmet, ingen bedömning!). Upprepa med mig: Jag behöver inte offra komforten för mode! Med vissa justeringar, dessa kläder kan ta dig direkt från gymmet till gatan utan större snabb förändring.

Titta nr 1

Streetwear utbildning

Sport-BH, linne, atletiska pannband, svettbyxor, sportskor, läderjacka, stickad halsduk

Oavsett vilken modetrendare som bestämde sig för att ta tillbaka löpare, böjer jag mig för dig. Jag är besatt av löpare. De är löjligt bekväma att träna och otroligt snygga att ha på sig (se vad jag gjorde där?). För tjejer som jag som lever i sportkläder är joggare en trend som fungerar till vår fördel eftersom de lätt kan vara klä uppifrån och ner.

jag älskar New Balance Sneakers eftersom de har en vintage känsla och är mindre skrymmande än andra skor. De är också otroligt mångsidiga som skorna är fashionabla den här säsongen. För att uppgradera denna atletiska outfit till en mer lämplig för att imponera på flickan i din amerikanska litteraturklass, helt enkelt glida in i en svart skinnjacka och oändlig halsduk för extra komfort.

Titta # 2

Träning för gatukläder

Träningströja, atletiska pannband, leggings, sneakers, rutig skjorta, tossor

Vissa människor är starkt emot att ha på sig leggings som byxor, men jag är en ivrig anhängare. Älska dem eller hata dem, du kan inte förneka de oändliga stylingsmöjligheterna hos ett grundläggande par svarta leggings. Skönheten i tränings leggings är att de i allmänhet är tjockare än billiga, vanliga bomulls leggings, vilket innebär att det inte finns några missöden i underkläder. De kommer också i kompressionsstilar som ger alla bakom dig en fantastisk utsikt … om du vet vad jag menar 😉

Detta är en av mina favoritkläder att ha på mig när jag går från danslektion till lunch med vänner eller till och med bara studerar i biblioteket. Behåll din träningströja och leggings, och bär en rutig flanellskjorta antingen över skjortan eller knuten runt midjan. Byt ut dina sneakers för ankelstövlar och voila!

Titta # 3

Streetwear utbildning

T-shirt, leggings, vattenflaska, sneakers, kofta, bälte, tyllkjol

I år har jag samlat många söta grafiska utslagsplatser. Det har blivit ett beroende. De är väldigt lätta att klä upp och kan verkligen visa din personlighet. Ta på dig din favoritskjorta med damasker och sneakers (dessa klassiska Att samtala du har ett ögonblick just nu) och du är redo att gå ut genom gymdörren om fem sekunder.

Grafiska utslagsplatser fungerar också bra när du vill balansera ett snyggare objekt, som det här. tyll kjol. Även om denna street outfit verkligen inte är en som du kan bära så ofta, visar den hur mångsidig en grafisk tee kan vara. Converse förhindrar att outfit ser alltför feminint ut, medan t-shirt och kofta håller saker lite mer avslappnade. Om du går rakt från gymmet till ett datum eller äta middag med dina föräldrar, skulle detta vara den perfekta klädseln.

Vad tycker du?

Vad är din åsikt om mode kontra komfort? Vad tycker du om dessa kläder? Är du en danspartner eller en dansstudent? Om så är fallet, har du upplevt samma kamp med mode som jag? Jag skulle gärna höra vad du har att säga, mina damer!