De 3 bästa rockarna … genom tiderna

College mode

De bästa rockarna genom tiderna

Om en basrock är det viktigaste steget för att göra en manikyr sist, då översta lagret Det är det viktigaste steget för att få din DIY-manikyr att se professionellt ut.

Jag kan förstå att hoppa över en basrock, men för mig, a översta lagret Icke-förhandlingsbart – En bra kan göra att även det värsta nagellacket eller appliceringen ser fantastiskt ut. En bra formel torkar snabbt, lägger till glans och hjälper till att förhindra flisning. Ett tunt lager topplack varannan dag är också det bästa sättet att hålla en manikyr.

Att gå nerför spikgången kan dock vara överväldigande eftersom det finns så många olika toppskikt som i grunden lovar samma sak. Efter många tester har jag dock kommit fram till en lista över “bästa topplack nagellack”. Här är formlerna de erbjuder och vad jag anser de bästa topplagren:

Orly Sec N Dry

I mitt senaste inlägg om de bästa baslagren nämnde jag hur mycket jag älskar Orly Bonder. Det är inte bara hennes basrock som jag älskar, jag är lika kär i hennes topprock, Orly Sec ‘N Dry.

Vad jag gillar mest med denna formel är hur snabbt det torkar – När jag har bråttom och behöver gå, är det kappan jag letar efter. En tunn päls ger också en bra mängd glans.

Mitt enda klagomål med denna formel är att det inte verkar förhindra flisning, även om jag enligt min erfarenhet inte gör några fantastiska jobb med detta. Ändå är detta definitivt en solid vinnare.

Seche Vite

Ah, Seche Vite … Denna topplack är en polariserande fråga i nagelsamhället – vissa hatar det och andra älskar det. Jag är i det sista fältet – okej, jag förstår att det blir klibbigt efter några månader, det kan krympa polermedel och det gör inte mycket mot flisning. Men jag tycker fortfarande att det är en av de bästa.

Den främsta anledningen till att jag älskar Seche Vite? Du kan applicera den på polering som fortfarande är fuktig och den torkar hela nageln på mindre än två minuter. Det stämmer, två minuter efter att du har applicerat nagellacket och fingret är torrt, även om du applicerar ett tjockt lager.

Jag skulle inte rekommendera att göra ett hårt ogräs direkt efter applicering, men du är i grunden bra att gå för dina normala aktiviteter. Även om du slutar fläcka nageln är fläcken nästan osynlig när du tittar på den.

Seche Vite är också fantastiskt eftersom det tillför så mycket glans till ditt polermedel att det kommer att få även den mest rinnande och värsta formeln att se otroligt blank och elegant ut. En stor nackdel, förutom de som nämns ovan, är att det luktar mycket sämre än normalt nagellack. Men om du letar efter ett snabbtorkande, högblank nagellack, är Seche Vite något för dig.

Revlon Quick Dry Top Coat

Medan jag älskar de två första efterbehandlingsrockarna är Revlon Quick Dry Top Coat det bästa apotekets toppskikt.

Liksom de andra två ovan torkar den snabbt (även om jag nog borde nämna att den inte torkar lika snabbt som de andra) och lägger till mycket glans. Men där det överträffar är resten i dess chipskydd. Jag inser att när jag inte bär den här topplacken är min jordnötsflis 2-3 gånger snabbare.

Jag kan inte säga tillräckligt om den här formeln, förutom den något längre torktiden jämfört med Seche Vite, har den väldigt få nackdelar. Under de fem månaderna som jag har fått denna polska har den inte bara nästan tagit slut, den har inte blivit klibbig eller tjock, vilket är ett vanligt problem med topplackar. Om du letar efter den perfekta kombinationen av glans, snabbtorkande och hållbarhet, leta inte längre än Revlons Quick-Dry Top Coat.

Vilka är dina bästa favoritrockar?

Har du ett favoritmärke? Har du provat de produkter jag listat?Vilka tycker du inte om? Berätta allt i kommentarerna!