De 4 bästa bronzerna för strålande hud

College mode

Bronzers De är en enkelt sätt att få sommarglöd utan de farliga effekterna av solens skadliga strålar. När du applicerar det korrekt kan du få ett subtilt garvat utseende. I andra änden av spektrumet kan för mycket solbränna få dig att se ut som den garvade mamman, och det skulle vara dåligt.

Du behöver dock inte oroa dig för att gå överbord med bronzerna nedan. jag valde fyra av mina favoriteroch vi har alternativ för alla hudtoner och budgetar. Läs vidare för att lära dig mer om var och en:

Soleil Too Faced Matte Bronzer

för dyrt solbrons

$ 30 på Sephora

Too Faced gör en av mina favoritbronsare varje dag. Denna matta bronzer har ingen glans, vilket gör den väldigt naturlig. Den bästa delen? Faktiskt luktar choklad, men inte på ett oförskämt sätt.

existera tre toner så att du kan välja vilken som passar bäst för din hudton. Detta är också perfekt för konturering om du väljer en mörkare nyans. Ge den här produkten ett försök om du vill sprida lite på en avancerad bronzer.

Maybelline Fit Me Bronzer i medium brons

maybelline passar mig bronzer

$ 5,50 på Drugstore.com

Maybelline Fit Me Foundation är en av mina favoriter, så jag tyckte att det var helt naturligt för mig att prova bronzer som följde med den. Jag var skeptisk eftersom det var så billig, men det fungerar bra.

Denna produkt gäller mycket bra för foundation och ljusare bronsfärg verkar naturligt. Det finns en liten glans, men inte mycket märkbar. Faktum är att det får din hud att se lite mer lysande ut.

Ett snabbt tips: använd den medföljande borsten för att konturera. Borsten gör inte mycket annat, så försök att använda borsten för att konturera kindernas håligheter. Det är super lätt!

Rimmel Natural Bronzer i Sun Shine

Rimmel Natural Bronzer i Sun Shine

$ 4 på Target

Detta är det billigaste alternativet av alla, men tro inte att det låga priset betyder att du får en otillfredsställande produkt. Jag tog med mig denna Rimmel-bronzer på semester för påstår sig vara vattentätoch med tanke på att en tjej måste se solbränd även i havet bestämde jag mig för att prova. Skämtade bara … men jag försökte.

Arbetar! Denna bronzer är inte perfekt, men det är ett bra billigt alternativ. Jag gillar att använda detta som en omfattande bronzer eftersom det är mycket hållbart. Mitt enda klagomål är att det är mycket dammigt så det träffar pannan ganska snabbt. Ta med dig detta på din nästa semester, du kommer inte bli besviken.

Milani Bronzer XL

Milani Bronzer XL

$ 8,99 på Drugstore.com

Denna Milani-bronzer är ganska unik eftersom den innehåller två olika nyanser i en enda produkt. Den mörkare nyansen kan fungera som en kontur eller bara en mer intensiv bronzer, medan den ljusare nyansen fungerar som en ljusare bronzer eller markeringsalternativ. Eller så kan du bli galen och blanda båda nyanserna för en ljusbrun look som är perfekt för en utekväll.

Jag gillar verkligen mångsidigheten hos den här.. Jag är ett stort fan av Milani-produkter och denna bronzer är inget undantag. Det är inte krita alls, jag älskar pigmenteringen och förpackningen är enorm så den här produkten håller länge. Testa om du letar efter en en storlek passar alla.

Vad tycker du?

Vilka bronzers gillar du just nu? Använder du något av dessa? Låt oss veta i kommentarerna. Låt mig också veta om du har några förslag till inlägg, jag skulle gärna höra dem!