De 5 bästa självgarvrarna för ljus hud

College mode

Jag älskar sommaren. Det är en av mina favoritsäsonger. Men … sommaren älskar mig inte. Som rödhårig har jag extremt ljus hud och den andra gången jag går ut brukar jag brännas. Den traditionella garvningsmetoden är utesluten och jag vågar inte gå till en solarium eftersom det inte är hälsosamt för min hud.

Det är där självbrunare kommer in.. Även om ljus hud kan vara lika vacker som mörkare hudtoner, väljer jag i allmänhet extra glöd under sommarmånaderna.

Med ljus hud kan det vara svårt att hitta en självbrunare som inte ser strimmig ut eller har en orange nyans, men jag har avrundat fem självgarvningsprodukter Att du får till och med den vackraste huden redo att visa upp i sommar!

5 självbrunare för ljus hud:

självbrunare för ljus hud

1. Saint Tropez Self Tanning Tanning Foam | 2. Fake Bake Fair Lotion | 3. Australian Gold SPF 30 Spray Gel with Bronzer | 4. Jergens Natural Glow Moisturizer | 5. Nature’s Gate Sunless Tanner

1. Saint Tropez Self-Tanning Mousse $$$

Jag sprutade på denna självbrunare efter att ha hört fantastiska recensioner om det. Sammantaget var jag imponerad av produkten och trots det högre priset en flaska går långt.

Jag rekommenderar att du köper applikatorhandsken (säljs separat) eftersom det gör applikationen en miljon gånger enklare. de unik mousse formel låter dig se exakt var bronzern har applicerats och inte har applicerats, vilket undviker ojämnheter.

2. Fake Bake Fair Lotion $$$

Även om jag inte har provat denna självgarverare har jag hört fantastiska saker från vänner. Denna formel är speciellt gjorda för skinkiga människorÄven om det också finns i andra nyanser för mörkare hudtoner.

Produkten kommer också med en handske för att applicera lotionen och har rykte om att uppnå en gyllene glöd. inga orange ränder eller fläckar.

3. Australian Gold SPF 30 spraygel med bronzer $

En bra affär på bara $ 7,44, den här produkten är perfekt om du vill ha en solbränna som inte är permanent. Jag använder den nästan varje gång jag går till poolen eller stranden. Det är lätt att applicera, har anständigt SPF, luktar fantastiskt och ger dig en subtil gyllene glöd tvättas i duschen. Högt rekommenderad!

4. Jergens Natural Shine Moisturizer $

Denna produkt har funnits i flera år och med goda skäl. På bara 9,99 USD är det ganska billigt och fungerar gradvis så att du kan bygg solbränna i skuggan av dina önskemål. På bara tre dagar kan du få en fin, naturlig utseende.

Tips: Var noga med att exfoliera innan du använder den här produkten och applicera den jämnt. Om du inte gör det kommer du att se strimmig ut!

5. Nature’s Gate Sunless Tanner $

Är helt naturlig självbrunare är ett bra alternativ om du letar efter något som inte innehåller syntetiska dofter, parabener och ftalater. Som en bonus testas den inte heller på djur! Denna lotion är mer subtil jämfört med de andra och tar lite längre tid att bygga upp, men totalt sett är det en stor budgetgarv.

Dina tankar?

Gillar du att visa upp din ljusa hud under sommaren eller väljer du en självbrunare? Vilka självbrunare har du använt och älskat? Låt oss veta i kommentarerna!