De 5 mest underskattade skönhetsprodukterna

College mode

För två veckor sedan skrev Zephyr om de 5 kult-skönhetsprodukterna som DO förtjänar hype och förra veckan publicerade jag en lista över de 5 skönhetsprodukterna som INTE förtjänar hype.

Nästa del av serien handlar om produkter du förmodligen inte har hört talas om, eller åtminstone har jag inte hört mycket. Tidskrifter innehåller dem inte tillräckligt ofta, och även om du kanske känner igen dem har du antagligen inte hört massor av fantastiska recensioner om just dessa artiklar … än. Här är de fem skönhetsprodukterna du behöver höra om nu! Och jag lovar er, ingen mascara!

1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Elizabeth Arden Eight Hour Cream – $ 17 på Elizabeth Arden

Denna produkt är min heliga gral av skönhetsprodukter. Jag menar, om jag bara kunde ha på mig en sak under resten av mitt liv, så skulle det vara det här, utan händer. Den har ungefär en miljon användningsområden. Spruckna läppar? Släta lite på dem. Bränd hud? Massera den här babyen. Någon mild hudirritation? Ja, den här produkten är för dig.

För $ 17 är det lite dyrt och ja det luktar inte särskilt bra, men ett rör av detta i väskan och du är bra för nästan alla hudproblem i solen. Åh och ett hårt rör Evigt. Det finns en anledning till att min mamma, som har en sminkfobi, har använt den här produkten i över två decennier: Enkelt uttryckt är det den bästa läppbalsam / fläckfuktighetskräm / lugnande hud där ute!

2. Rimmel Professional Eyebrow Pencil

RimmelProfessionelltÖgonbrynspenna

Rimmel Professional Eyebrow Pencil – $ 3,19 på ULTA

För sex månader sedan, om du hade frågat mig om en ögonbrynspenna, skulle jag ha grimaserat och tänkt på min kära 70-åriga mormor som ritar ögonbrynen. Idag är det en produkt som jag inte kan leva utan.

Inte bara gör pannpennan att mina ögonbryn ser fullare och tjockare ut, det uppmärksammar också mina faktiska ögonbryn, i motsats till de lösa hårstrån som omger dem, vilket är bra för det besvärliga ögonblicket mellan dejtingsmöten. hårborttagning. Rimmels penna finns med på min lista eftersom den sätter ut mycket färg, spetsen slöar mycket långsamt och rör sig inte alls under dagen. Åh sa jag att det säljs igen? mindre än $ 4? Detta är verkligen en kvalitetsprodukt och för mindre än en stor latte, vad ska man inte älska?

3. Revlon Luxurious Color Eyeliner

Revlon Luxurious Color Eyeliner

Revlon Luxurious Color Eyeliner- $ 9,99 på drugstore.com

Medan Luxurious Colors kusin Colorstay verkar få all uppmärksamhet för sin uppehållskraft och pigmentering, är Luxurious Color en av de bästa ‘nybörjare’ eyeliners som finns där. Det glider väldigt enkelt och ger en intensiv och djup färg. Det är också idiotsäkert – smutsborsten i slutet förlåter nästan alla misstag.

Den här produkten är utmärkt för de av oss som inte gillar hårda och exakta eyeliner, eftersom den är perfekt för “smokey eye” -effekten. Första gången jag hade på mig upptäckte jag att mina ögon såg bra ut i timmar, även nästa dag, efter att jag glömde bort min smink. Ärligt talat är detta en av de bästa penna eyeliners som finns tillgängliga på apotek och det borde visas i fler tidningar.

4. CoverGirl CG Smoothers SPF 15 tonad fuktkräm

Cover Girl CGsmoothers Tinted Moisturizer

CoverGirl CG Smoothers SPF 15 tonad fuktkräm- $ 6,49 på ULTA

Damer med torr hud: lyssna på detta. Du delar förmodligen min situation i att hitta en tonad foundation / fuktighetskräm som ger täckning utan en ansamling av icky produkt. Allt från Bare Escentuals till flytande foundation lämnar någon form av uppenbara rester på vår hud. Oavsett hur mycket jag exfolierar eller återfuktar, nästan varje tonad foundation eller fuktkräm som jag har provat ser kakig ut på mig, och jag vet att ni som läser med torrare hud vet vad jag pratar om!

CG Smoothers Tinted Moisturizer är ditt svar. Det gör att huden ser fuktig och strålande ut samtidigt som den ger god täckning av rodnad och fläckar, och erbjuder en SPF på 15. Bäst av allt: när jag bär det ser det inte ut som om jag har på mig någonting alls. För cirka $ 7 är det definitivt en av de bästa tonade fuktighetskrämarna för torr hud på marknaden.

5. Bomullspinnar

QTips

Q-Tips-500 för $ 4,99 på Drugstore.com

Jag vet att ni förmodligen är som Inkluderade hon verkligen bara q-tips på den här listan? Ja det gör jag. Det beror på att bomullspinnar (vaxpinnar, bomullspinnar, vad du än kallar dem) borde vara en del av ditt sminkfodral nu!

Dessa killar gör allt: korrigera missöden för ögonmakeup, applicera spotbehandlingar, rengöra irriterande tändstickor, arbeta som läppborstar och ögonskugga, ta bort smink etc. Många av mina vänner förstod inte varför jag alltid hade så många av dessa tills jag visade dem. dem otaliga sätt de kan användas på. Personligen använder jag dem mer med flytande eyeliner. Efter att ha applicerat den med en tung hand fuktade jag pinnen och borstar den över mina lock för att få den perfekta linjen varje gång! Allvarligt killar, det här är de mest praktiska verktygen någonsin, och på $ 5 för 500 av dem finns det ingen anledning att inte ha dem i väskan.

Vad tror du?

Vilka är andra mycket underskattade produkter? Vilka av dina favoritprodukter är ännu inte en populär favorit? Har du provat någon av de produkter jag nämnde? Låt mig veta i kommentarerna!