De 7 skönhetsprodukterna köper jag om och om igen

College mode

Som Internet ™ -person har jag sett ett par skönhetsvideor på min tid. Missförstå mig inte: Jag älskar skönhetsgemenskapen och har mina guruer som jag vänder mig till när jag behöver en recension av en produkt jag tittar på, men med #sponcon och #ads som blir så utbredda i skönhetsgemenskapen nu undrar jag ibland hur äkta den kritiken är.

Det vill säga tills en guru säger: “Jag spenderade mina egna pengar på den här produkten.”

Vi arbetar alla hårt för vår tidning, särskilt skönhetsguruerna, så det finns inget bättre godkännande för en produkt än flera upprepade inköp. Så idag ska jag dela med dig de skönhetsprodukter som jag köper om och om igeninklusive några som jag har köpt och köpt tillbaka i nästan 10 år.

Till mina bästa skönhetsprodukter genom tiderna!

Ljusare Milky Jelly Cleaner

Ljusare Milky Jelly Cleaner

Rengöringsmedel: Ljusare

När det gäller rengöringsmedel har jag testat nästan alla produkter i solen i hopp om att det kommer att hjälpa mig att rensa upp akne, från St Ives aprikosskrubb till Neutrogena Grapefruit Cleanser och valfritt antal Yes To-rengöringsmedel. Han var också notoriskt otrogen mot städare; Jag hade till och med tre eller fyra produkter öppna i diskbänken åt gången. Sedan jag började använda Glossier-produkterna för ungefär ett år sedan har jag beställt Milky Jelly Cleanser fyra (ish?) Times och har inte använt något annat.

Det jag gillar bäst med Milky Jelly Cleanser är att det är väldigt skonsamt mot min hud men det är det mycket bra för att ta bort sminkäven vattentät mascara eller saker som verkligen håller sig som Kat Von D. eyeliner.Det luktar också fantastiskt och gör att min hud känns supermjuk, inte stram eller känslig men också helt ren.

Det är lite dyrare än den genomsnittliga apoteksrenaren, men jag får ungefär 3 månaders användning ur en flaska och använder den på morgonen och på natten, så för mig är det värt att pressa ut saften.

Thayers Witch Hazel Alkoholfri rosenbladstoner

Thayers Witch Hazel Alkoholfri toner rosenblad

Toner: Mål

Denna toner är en kultfavorit och får mycket läppkommentarer, och jag har använt den i ungefär fyra år. Lukten är helt fantastisk och det är en mirakelprodukt när det gäller att kontrollera olja och utbrott. Jag brukade få stora stressuppblåsningar på mina kinder på college, men sedan jag började använda den här produkten har jag inte riktigt blossat på mina kinder. Det varar också ganska länge – en 12 oz flaska håller i fyra till sex månader.

Min favoritdel av den här produkten är att du kan hitta den nästan var som helst från Target till Whole Foods till Amazon. De säljer den till och med i resstorlekar så att jag till och med kan ta den med mig när jag flyger.

Origins GinZing Refreshing Eye Cream

Origins GinZing Refreshing Eye Cream

Ögonkräm: Ursprung

Denna Origins ögonkräm är en produkt som jag har använt sedan gymnasiet, och jag har aldrig hittat en mer effektiv ögonkräm i bekämpa mörka cirklar.

Mitt område under ögonen kan vara ganska vridet – jag har mörka, nästan lila cirklar och den tunna huden är på den torrare sidan. Denna ögonkräm erbjuder rengöringsresultaten så snart den appliceras, men den verkliga effektiviteten kommer från fortsatt användning; Jag tycker att om jag använder det regelbundet är mina mörka ringar mycket, mycket mindre framträdande.

En liten kruka med detta kommer att ta mig ungefär 4-6 månader om jag använder den en gång om dagen. Det är dyrare, så jag köper inte alltid tillbaka det när jag tar slut, men jag saknar alltid effekten när jag inte gör det. Så där är det.

Lush The Olive Branch Shower Gel

Lush The Olive Branch Shower Gel

Duschgel: frodig

Bara för att få bort det: $ 35 är mycket att spendera på duschgel, jag förstår det. Men denna duschgel skiljer sig inte från alla andra du har provat, även andra duschgeler från Lush.

Jag hatar produkter som känns som att de har lämnat en gummiaktig eller pulverformig rest eller har tappat för mycket av min hud, som många apotek duschgeler; Denna duschgel lämnar inte rester eller drar huden för mycket. Det håller också ganska länge – en 16,9 oz flaska räcker mig cirka 6 månader (och det är med mannen som använder den också!) Jag har använt den här produkten sedan gymnasiet och sällan behöver jag köpa den mer än två gånger om året.

Det är också super fuktgivande – Den är gjord med olivolja, men den är inte fet eller väldigt tjock och irriterar mig inte. Jag svär att det minskar rakhyvelbrännan i armhålorna och benen och hjälper mycket med torra armbågar eller små stötar på armarna under vintern.

Men jag skulle rekommendera den här produkten bara för lukten. Deras till skillnad från allt jag någonsin luktat förut – den är lite muskulös, men också citrus och ljus, vilket gör duschar till en nästan spa-liknande upplevelse. Doften stannar också länge på din hud; Jag väljer specifikt parfymer med liknande basnoter för att komplettera doften av denna duschgel.

Tonlymoly I’m Real Sheet Masks

TONYMOLY Jag är riktiga masker

Arkmasker: TONYMOLY

Jag kommer inte att vara så poetisk om den här produkten, med tanke på att jag granskade dem alla tidigare i år, men låt oss bara säga att jag har köpt tillbaka dem tillräckligt för att överväga att planera en regelbunden leverans av dem eftersom jag granskar dem mycket snabbt.

Vad jag gillar bäst med dessa skinn är att det finns så många, men de är lika nog att du kan blanda och matcha dem för att tillgodose hudens specifika behov utan att skada den. Hur söt är förpackningen också?

Levande bevis: Perfect Hair Day Dry Shampoo

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo

Torrschampo: levande bevis

Under lång tid kände jag att dyra torra schampon var en bluff – det finns inget sätt att en produkt som i grunden är talk eller majsstärkelse skulle vara värt mer än en burk Batiste kostar, eller hur? Felaktig.

Jag fick en resestorlek på detta torra schampo i en Birchbox för några år sedan och såg aldrig tillbaka. Det lämnar inte mycket främmande rester i hårbotten, det gör inte håret riktigt styvt och det har ingen överväldigande lukt. Det är riktigt bra på alla sätt. Jag har kort hår så jag hittar en burk på 4 oz för att hålla mig ungefär 2 månader med regelbunden användning. Under ett tag hade jag till och med en liten storlek på en av dessa till min gymväska.

Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask

Neutrogena Tripe Moisture Deep Recovery Hair Mask

Hårmask: Mål

Okej, det här är den produkt jag har använt sedan jag var 16 år gammal. När jag började färga håret regelbundet lade min mamma den här produkten på mig så att jag kunde hålla mitt hår friskt och hydratiserat. Oavsett vilka andra hårmasker jag försöker, kommer jag alltid tillbaka till den här.

Denna mask är tjock och luktande och lämnar mitt hår så mjuk och vacker, utan att väga ner mitt hår väsentligt som vissa masker gör. Under det senaste året har jag blekt mitt hår regelbundet, och detta har varit mitt absoluta hemliga vapen för att hålla mitt hår mjukt och friskt.

Det bästa med den här masken är att den är super billigt och lätt att hitta i apotek eller butiker som Target. Även när mitt hår var nere i midjan, skulle en sex ounce kruka hålla mig ungefär sex månader, med en mask var till varannan vecka.

Vad tycker du?

Gillar du mer personligt innehåll så här? Använder du någon av dessa produkter, och om så är fallet, är du ett fan av dem som jag är? Vilka produkter litar du på och köper tillbaka regelbundet? Låt mig veta i kommentarerna nedan!