De bästa karantän-godkända träningen att prova just nu (och vad man ska ha på sig när man gör dem)

College mode

Före denna karantän tränade jag i genomsnitt en gång i månaden, så jag blev aldrig trött på min enda träningsrutin. Men med ingenting att göra och med uppdämd energi hittade jag mig själv efter nya aktiviteter att prova. Så idag delar jag min favorit träningspass för kvinnor vilket jag rekommenderar att du försöker under karantänen.

Medan träningen vanligtvis är längst ner på min att göra-lista, har min att göra-lista nyligen två saker: att äta och “dyka upp” i mina online-klasser. Så det visar sig att jag faktiskt har tid att träna.

Jag hade faktiskt mycket roligt att testa olika träningspass hemma och jag hoppas att det är en vana att jag kan fortsätta när karantänen är över. Det har också gett mig en ursäkt för att köpa nya kläder för att träna eftersom “mamma, jag måste vara frisk.”

Det visar sig att YouTube är fullt av gratis onlinekurser om nästan alla möjliga aktiviteter. Här är några av de som består av minimal utrustning och kan göras inuti ditt hem eller möjliggöra social distansering. För att vi inte alla har en inomhustennisbana som Kylie.

Pilates / Yoga / HIIT

Bästa träningspass för kvinnor - Rosa sport-bh-yoga-outfit, löpartröjor, yogamatta, huvudband, pannband

Produkter: Sport-bh – Lululemon, pannband – Athleta, hårband – Nike, yogabyxor – Nike, matta – Adidas

Jag måste vara ärlig, jag tänkte aldrig på yogakurs eftersom jag inte såg hur en “riktig” träning var. Men att lyssna på min mamma följa Yoga med Adriene varje dag i två veckor inspirerade mig att prova det med henne. Jag är så glad att jag gjorde det.

Kanske är det Adrenes motto “Hitta vad som känns rätt”, men jag kan inte börja dagen utan en yogarutin. Det är min nya favorit träning för kvinnor och jag kan inte rekommendera det starkt nog.

Det finns så många 10-minuters yogarutiner som du till och med kan göra Mellan klasserna. Det är perfekt för studenter!

Vad ska man ha på sig Naturligtvis är Lululemon den regerande mästaren för yogakläder, men dessa Nike-byxor är också superkomfortabla. Det här utseendet är perfekt för mig också vila i huset före, under och efter min träning.

Barre / Dance / TikTok

Vad man ska ha på sig för en pole dance-träning eller tiktok, en av våra favoritövningar för kvinnor: pastelldräkt med nike leggings, pastelldräkt, pannband, scrunchie

Produkter: Trikot – Danskin, Scrunchies – Athleta, pannband – Lululemon, Barre Strumpor – H&M, Vattenflaska – S’well, Leggings – Nike

Som dansare under de senaste femton åren och en blivande TikTok-dansare de senaste femton dagarna, det här är min favoritdräkt (och träning) av gänget.

Dans handlar om flexibilitet och komfort, såväl som att vara kul, varför det är en så populär övning för kvinnor. Många väljer att dansa när det gäller att ha på sig baggy kläder. Personligen stramare kläder gör att det ser ut som en andra hud, men i slutändan handlar det om i vad du känner dig bekväm att dansa.

Hur som helst bör du använda en full pastell look, Varför? Eftersom vårmode i grunden avbröts måste jag också kanalisera det på något sätt. Komplettera ditt utseende med ett huvudband för att hålla håret ur vägen när du gör piruetter på väg till TikTok-stjärnan. Senast, Glöm inte grippy strumpor för att förhindra skador och en flaska vatten för att hålla dig hydratiserad.

Löpning / gång / gång

Produkter: Solglasögon – Pacsun, Sport-BH – Nike, Jacka – Lululemon, Topp – Carbon38, Scrunchie – Lululemon, Löparskor – Adidas, Strumpor – Under Armour, Shorts – Nike

Om du befinner dig i en region där du får gå ut för att träna, uppmuntrar jag dig att göra det minst en gång i veckan och upprätthålla sociala distansprotokoll. Det är ett utmärkt sätt att träna och få ut lite frisk luft. Om du inte kan komma ut men har tillgång till ett löpband kan du istället.

När jag springer tror jag det är allt om support, en stödjande sport-BH, stödjande skor och ett stödjande huvudband. Jag rekommenderar starkt att du bär baggy shorts så att de inte stör dig när du springer.

Min personliga favoritartikel är Lululemon Define-jackan. Jag har övertygat alla mina vänner att investera i en av dessa eftersom de inte bara är superbekväma, de håller dig bekväm och de är extremt lätta.

Jag uppmuntrar dig också att bära en mask eller täcka ansiktet med en näsduk eller halsduk.

Surfing / simning

Produkter: Våtdräkt – Rip Curl, hatt – Pacsun, flip flops – Havaianas, Sunblock – Neutrogena, byxor – Billabong, handduk – Billabong

För de få av er som har turen att bo nära en kropp av vatten, hav, sjö, pool, badtunna, som är öppen för allmänheten, vänligen upprätthålla sociala distansprotokoll. Men det är vad jag älskar surfaKom för nära och du slutar skada varandra.

Du borde inte vara på stranden så länge ta bara vad du behöver.

Dessa våtdräkter är perfekt för så många vattenaktiviteter och byxorna gör det till ett komplett ensemble för din resa hem. Glöm inte en hatt och solskyddsmedel oavsett väder.

Det är tuffa tider för oss alla, och det är lätt att fastna i en funk, men att träna är en bevisat sätt att förbättra ditt humör. Om du gör det hemma eller utomhus (medan du umgås) ge dig själv en annan aktivitet genom att designa en perfekt träningsdräkt.

Vilken är din favorit karantänsträning?

Vad bär du för att träna? Missade vi några träningspass eller träningspass för kvinnor? Vilka viktiga element behöver du för att hålla dig frisk? låt oss veta