De bästa maskerna för perfekta ögonfransar

College mode

Här på CF har vi diskuterat viktigt makeup för college flickor, tillsammans med våra favoritprodukter för varje skönhetskategori. Idag pratar vi om allt relaterat till mascara.

Mask Det är förmodligen en av de första sminkprodukterna vi försökte, och ofta den som vi håller fast vid mest. Några lager mascara får oss att se ljusare och mer vaken ut och är alltid en del av våra sena rutiner.

Masker finns överallt i butiker och online, och det finns tusentals alternativ att välja mellan, så det kan vara svårt att hitta den perfekta masken. Det är därför jag tar bort gissningen från avrundningen de bästa maskerna för varje typ av ögonfransar.

Läs vidare för mina val, tillsammans med några jämförbara apoteksalternativ om du vill spara lite mer pengar.

För lite mer oomph:

hala ljusare fransar

Snabbt ikoniskt.

Om du är välsignad med vackra fransar och bara letar efter lite mer definition och lyft, Glossier Lash Slick ($ 16) kommer att göra tricket. Dess flexibla trollstav och minimala formel hjälper till att försiktigt definiera ögonen. Du kan också använda den populära CoverGirl klumpbrytaren ($ 7,99) för en liknande effekt till halva priset.

För fransar som behöver lite mer hjälp:

rullögonfransfördel

Vilken fantastisk hiss!

Jag har ögonfransar utan någon naturlig krullning, så när jag letar efter en mascara letar jag efter en formel med stark lyft och håll. Roller Lash för fördel ($ 24) är en av de bästa övergripande maskerna för en smidig, solid applikation och för att bibehålla en stark krullning. Jag älskar också Maybellines Lash Sensational ($ 8,99) för ett billigare alternativ.

För ett fullfjädrat fransdrama:

bättre än sexmascara

Holy Grail.

Om du någonsin har använt mascara har du nog hört talas om För klarat bättre än sex ($ 24). Denna kombination av formel och trollstav gör dina fransar långa, voluminösa och kan till och med leva upp till sitt namn.

Ett apoteksalternativ för intensiva fransar är L’Oreal Lash Paradise (7,49 $), som jag personligen har köpt tillbaka om och om igen.

För dem som vill vara lite mer:

pmel essens mascara bas

Min hemlighet till de bästa ögonfransarna i mitt liv.

En av mina internetfavoriter Sarah Cheung presenterade mig för den här produkten för första gången, och nu svär jag. Är Pmel’s Japanese Mascara Base ($ 14,66) kan vara lite svårt att få tag på, men jag lovar dig, om du provar det här är det en omedelbar spelväxlare.

Applicera bara på dina fransar som bas, använd sedan din favoritmascara på toppen. Detta hjälper mina ögonfransar att hålla sin krullning och får min mascara att se mörkare, tjockare och bättre ut än någonsin. Jag kunde inte rekommendera den här produkten tillräckligt starkt.

Vill du ha fler produktrekommendationer?

Om du inte har sett dem ännu, var noga med att kolla in våra tidigare inlägg på de bästa pannprodukterna, de bästa döljarna och de bästa ögonskuggorna för college-kvinnor. Så håll ögonen öppna, för nästa vecka delar jag mina favoritroser.

Och det är!

Det här är mina favoritmasker. Vilken är din favoritmascara genom tiderna? Har du provat något av det jag nämnde? Föredrar du avancerade eller apoteksmärkta masker? Kommentera nedan för att berätta om dina bästa mascaraalternativ!