De bästa modeapparna du behöver ladda ner ASAP (alla är gratis!)

College mode

Det här inlägget visar dig de bästa modeapparna som du bör ladda ner idag.

Jag gillar inte teknik. Och med det menar jag att jag inte förstår det, men det är därför allt på min telefon är ett bevis på mig, som i … så lätt att använda att även jag kan använda den.

När mode och teknik närmar sig, inte bara när det gäller att producera nya hållbara tyger utan också i deras inställning till konsumenter, finns det Några viktiga appar som varje modebesatt kvinna borde ha på sin telefon.

Till och med att titta på Clueless år efter den första utgåvan lämnade mig fascinerad i Chers garderob. Men 2020 finns det appar som gör det jobbet gratis. Teknik är en underbar sak.

Här är mitt val av de appar som jag har testat och fortfarande refererar till nästan dagligen som hjälper mig att hålla mig i framkant i modespelet.

Pinterest

Ja, jag menar den webbplats som din mamma använder för att hitta alla sina muffinsrecept eller vad mina vänner använder för cocktailrecept. Medan plattformen har fått lite berömmelse för sina klienter från Real Housewives of Everywhere är det fantastiskt för mode.

Appen har gjort det mycket bekvämare att “docka” när du är på språng. Genom att helt enkelt kryssa för de saker du gillar kommer du snabbt att stöta på en solid uppfattning om den stil du vill ha.

Jag har personligen två huvudbrädor: en för vår och sommar och en för vinter och höst. Inte bara dessa tabeller ger mig idéer om vad jag vill köpaJag älskar att referensskyltar innan jag köper för att se om passar den stil jag strävar efter.

Vogue landningsbana

Innan jag hittade den här appen (den är också i webbplatsform) brukade jag vara rädd för haute couture, haute couture och resortlinjer, främst för att jag är förvirrad över varför det finns så många och hur de skiljer sig åt.

Men den här appen demokratiserar modevisningar på ett användarvänligt sätt – du kan klicka på ett märke du gillar och kolla in din nya samling på ett ögonblick.

Den här appen har verkligen hjälpte mig att vara en trendsättare som alltid vet vad som kommer att vara på mode före alla andra. Kolla bara in samlingarna så snart de visas i appen!

Och om du gillar något du ser, spara bara bilden och lägg till den på ditt Pinterest-kort. På det sättet, när du shoppar, kan du hitta något liknande som inte äter upp hela din lönecheck.

LiketoKnow.it

Jag älskar allt Chiara Ferragni har på sig, men när jag måste gå igenom de 30 miljarder kläderna i Revolve för att ta reda på var hon fick sin nya behå, bara för att upptäcka att den är slut i lager, dör en del av mig.

Denna mode-app synkroniseras med ditt Instagram-konto och så länge du gillar ett taggat foto på LiketoKnow.it skickar det omedelbart alla länkar till kläderna.

Observera att det här är en nyare app och inte alla påverkare är på den ännu, men för tillfället sparar det mig tid och ger mig en ursäkt för att bläddra i 5 timmar om dagen.

Bra för dig

Detta är tillämpningen av Gen Z-modeentusiaster, eftersom vår generation är mycket engagerad i sociala och miljömässiga frågor. Denna applikation hjälper dig att lösa dessa problem med dina pengar.

Appen har en varumärkeskatalog med tusentals varumärken och räknas, alla rankade baserat på deras oro för planeten, människor och djur.

Skriv bara in ett varumärke så ger appen dig en övergripande poäng och fördelning för dessa kategorier, vilket förklarar exakt varför de rankades på det sättet. du kan göra ett informerat köp.

Åh och nämnde jag själv drottningen av hållbarhet, Emma Watson är en sådan STOR fan / ambassadör?

Spara din garderob

Har du någonsin tittat igenom din garderob som om du precis öppnat en tidskapsel? Du är som, “OMG, jag har inte sett den skjortan på fem år.” Tja, den här garderobsprogrammet låter dig ta bilder av alla dina föremål och sedan kommer det automatiskt att lista dina klädes egenskaper som märke och färg. Då kan du skapa kostymer varje dag enligt väderprognosen från appen.

Du behöver inte längre vara miljonär för att ha en garderobupplevelse som Cher, och du kan spara de kläder du har gjort tidigare. Appen gör det så enkelt driver dig att prova nya outfitkombinationer som du inte hade föreställt dig utan gränssnittet.

Dessutom har den funktioner i appen för att hitta reparationer, ändringar, kemtvätt, uthyrning och donation. tjänsteleverantörer för att förlänga och blåsa nytt liv i var och en av dina artiklar.

Ärligt nämnt: Drest

Bakom Club Penguin var Stardoll mitt favorit onlinespel som växte upp. Om du inte har spelat det, hur fördröjde du under dagarna fram till Instagram?

Men vad är bättre än Stardoll? Ett spel som låter dig köpa kläderna du bär med din modell.

Nu kanske du undrar varför det inte klippte ut som de andra apparna. Borde det inte vara högst upp på listan? Även om jag nu är mer besatt av spelet än alla på Facebook med Farmville 2012, appen har övervägande lyxmärken.

Appen har dock börjat lägga till billigare varumärken som Converse och Reformation i sin repertoar, vilket möjligen antydde till nästa steg. Men för tillfället har jag en fantastisk tid att designa mina modeller i kläder som jag inte hade råd med, även om jag sålde allt jag har.

Jag använder dessa appar hela tiden, och om jag kan använda dem, lita på mig, det kan du också!

Ärligt talat kan jag inte vänta på alla nya appar som ständigt kommer att revolutionera modebranschen. Jag väntar fortfarande på en ansökan för att bestämma min storlek så att jag kan sluta bära alla de skjortstorlekar som jag provar på byrån.

Vilka modeappar kan du inte leva med?

Vilken av dessa är den bästa mode-appen? Har du en appidé som någon definitivt ska göra? Låt oss veta!