De gyllene reglerna för minimalistiskt mode, enligt denna eleganta college flicka

College mode

Varje gång jag träffar min vän Delaney på universitetsområdet i Miami, tänker jag alltid: “Den här tjejen förstår verkligen stilen.” I en tid då trender förändras från vecka till vecka är det sällsynt att hitta någon som värdesätter en hållbar garderob och köp kläder som håller, inte bara hamnar på baksidan av garderoben. Delaney klär i en mycket minimalistisk stil med neutrala kläder och någon annan touch av färg från deras tillbehör eller skor.

På grund av hennes unika tillvägagångssätt för mode (och många mördarkläder) bestämde jag mig för att intervjua henne om hennes stil. Sedan delar hon hennes bästa tips för att spika ner den minimalistiska stilen utan att se tråkig ut.

Delaney bär en vit Mara Hoffman slipklänning framför en fotogen vägg i Wynwood, Florida.

Så, minimalism?

Vad fick dig att välja minimalism framför några av de mer djärva utseenden vi ser på Instagram etc. just nu?

jag älskar håller fast vid grundfärgerna och skapar ett monokromatiskt utseende. Även om vissa människor hör “minimalism” och tycker “tråkigt”, känns det som ett bra sätt att uttrycka mig eftersom jag fortfarande lägger till en rolig bit för att göra en outfit mer spännande. Som ett resultat speglar min outfit min personlighet: lugn och sofistikerad med en aning känslor.

En av minimalismens hyresgäster investerar i färre bitar av högre kvalitet. Vad är ditt favoritplagg och varför?

Mitt favoritklädesplagg är min läderjacka eftersom den kan kläs smart eller vardagligt. Dessutom är det en bit som var dyr men värt investeringen. Jackan har hållit mig i så många år och ärligt talat, den ser bättre ut varje gång jag bär den. (Obs: Se varför vi förespråkar att investera i färre delar av högre kvalitet för att lära dig mer om detta!)

Minimalistisk stil vid University of Miami

Delaney bär en enkel outfit bestående av en bodysuit från Urban Outfitters och shorts från LF.

Vad är klädseln du bär när du inte vet vad du ska ha mer?

Jag har alltid ett par flytande vita linnebyxor som jag köpte från en lokal butik i Denver och en enkel t-shirt. För att slutföra kläderna lägger jag till några guldskor. Det helt vita utseendet är väldigt populärt i Miami, så jag försöker bära det så mycket som möjligt!

Fina restauranger är allt ilska i Miami. Vad skulle du säga är din minimalistiska middagsdräkt?

Definitivt ett par svarta Good American jeans. Jeans är det mest grundläggande plagget och kan användas många gånger på olika sätt, varför jag älskar dem. När jag går vidare bär jag en vit geometrisk tjock klack, crop top eller fin blus och läderjacka. Enkelt men elegant.

Minimalistisk stil vid University of Miami

Delaney bär sin exklusiva Members Only läderjacka med korsett från LF och jeans från Good American.

Jag vet att du följer modeikoner på olika sociala mediasidor; Vem är din modeikon och varför?

100 procent Bella Hadid och Kylie Jenner. Bella Hadid [has a little bit of a] minimalistisk stil men fortfarande trender. Å andra sidan respekterar jag Kylies stil eftersom den skjuter stilens gränser, men har fortfarande en konsekvent stil under hela året. Alla deras kläder överensstämmer med varandra.

Varför sträva efter att klä dig bäst varje dag, särskilt som en upptagen högskolestudent som hela tiden studerar?

Ärligt talat är det verkligen svårt att få mig att se bra ut varje dag. Vissa säger att det är självcentrerat att oroa sig för hur du ser ut, men jag tycker att det klär mig bra. Om jag mår bra och ser bra ut kan jag sticka ut och känna mig mer självsäker, vilket i allmänhet får mig att arbeta hårdare i mina studier.

Om du bara kunde köpa en designer för resten av ditt liv, vem skulle det vara?

Saint Laurent, förstås. Som jag nämnde tidigare älskar jag tillbehör och gör dem till mitt utmärkta stycke i varje outfit. Specifikt är Saint Laurent-väskor dyra men de håller i flera år. De gör tidlösa bitar som är av hög kvalitet och har rena linjer. Precis som min läderjacka är min Saint Laurent-väska ett måste för mina kläder!

Val av Delaney-inspirerade kläder:

Urban Outfitters-topp och byxor från den lokala Denver-butiken

I Delaneys outfit bär hon sin ikoniska helvit outfit med flödande vita byxor och en lös crop top. Även om det bär enkla, enfärgade bitar, ser det allt annat än tråkigt ut; faktiskt skulle det sticka ut var som helst! Det är kraften i minimalism bra gjort.

Minimalistisk outfitidé för college: vit outfit, rosa skor, vit väska

Produkter: Tvådelad uppsättning – ASOS, skor – ASOS, handväska – Forever 21

Med inspiration från Delaneys avslappnade utseende satte jag ihop en mer formell minimalistisk outfit. Med ett liknande tvådelat vitt utseende lade jag till några moderna klumpiga klackar med en färgstark färg. Påsen förblir en enkel vit med silverdetaljer för att hålla färgschemat neutralt men lägga till konsistens i outfit. Denna outfit skulle vara perfekt för en middagsfest eller en utekväll!

Vad är dina tankar?

För att lära dig mer om minimalism, se till att kolla in våra 10 nybörjartips om att bli en minimalist. Det är en bra guide för att komma igång.

Nu vill vi höra från dig. Gillar du minimalism som Delaney? Vilka är dina favoritminimalistiska modebitar som du bär varje dag? Låt oss veta i kommentarerna nedan.