Deck the Holidays: 3 Holiday Looks for Parties

College mode

Header-Deck-the-Holidays-Glittery-Ornament

Är det ljudet av slädklockor som också klirrar och klingar? Är dessa patroner i ett päronträd? FEM GULLRINGAR? Om inte, oroa dig inte för jag har tre helgdagsidéer för att få dig i semestern:

1. Frosty den blå klänningen

Blå klänning festdräkt

Köp det här utseendet:

Frostig den blå klänningen, det var en klänning gjord för vintern,

Med en veckad kjol och a silver bälte,

Och två skor gjorda av lack.

Koboltblå Det är min favoritfärg att bära året runt, men det ser särskilt coolt och drömmande ut i vinterunderlandet under semestern. Släng upp lite kobolt och det sticker verkligen ut i ett hav av rött, grönt och svart. Vanligtvis tänker vi inte på kombinationen av blått och rött, men jag tror kall ton röda läppar Kompletterar det blå och lägger till lite julglamour.

2. Det börjar se ut som sammet

Velvet Kjol Party Kostym

Köp det här utseendet:

Vissa pingviner migrerar till vår veranda varje december. Hans päls är sammetslen så här sammet kjol–Det perfekta materialet för semestern. Den är frodig, smidig och vacker. På senare tid har jag sett vackra sammetskjolar, klänningar och leggings som skulle vara ett fantastiskt tillskott till vilken julönskelista som helst.

Jag älskar dessa kilstövlar – de är mycket lättare att gå än klackar. Min skjorta är en vit knappblus. Om du går förbi en titt från dag till natt, lägg bara till guld bälte Y glänsande armband innan du går till din kvällsfirma.

3. På ängen kan vi bygga en enskuldrad extravaganza (LGD)

Grön klänning julfest outfit

Köp det här utseendet:

Medan det har gått över 70 grader här i söder, så här Little Green Dress (LGD) Det får mig att känna att jag går i ett vinterunderland. Inte säker på att du kan göra det? Tro mig, det finns en nyans av grönt för alla!

Denna klänning har en extravaganza i form av ett band på ena axeln. Eftersom hans ögon naturligt dras uppåt slutade jag med några silver dingla örhängen.

Jag använder också samma kilstövlar som jag hade på mig i föregående outfit. Som jag sa, älskar jag dem! Om du ville vara mer elegant kan du byta ut några lackläderskor som de i outfit n. 1.

4. Naglarna är inte så tysta

Julspikar

Även om min röda och silver naglar De är inte målade på bilderna av kläderna, jag gjorde dem direkt efter med dessa färger och jag känner mig så festlig!OPI: s Mr. Right Now’s Sephora är en mörk vinröd (även om den ser ljus ut på bilderna) och Essies Beyond Cozy är en silverglitter.

140 till höger är min läppfärg från tidigare: Maybelline Super Stay 10-timmars fläckglans.Det är den enda röda jag är bekväm med eftersom den håller bättre medan jag äter och dricker. Konsistensen är någonstans mellan läppstift och läppglans, ungefär som en krämig läppfläck.

Tankar

Vilka av dessa kläder är din favorit? Skulle du bära sammet? Vad tycker du om att ha på dig för att sätta dig i julstämning? Berätta vad du tycker genom att lämna en kommentar!