Den perfekta guiden för hudvård och smink för långdistansflygningar

College mode

Jag kanske (ännu) inte kan göra mina egna skatter, men om det finns en sak jag har bemästrat är det min hudvård och sminkrutin för långdistansflygningar.

Långväga flygningar dödar vacker, hydratiserad hud på grund av den extremt torra flygplanets luft. Nu verkar det omöjligt att se bra ut efter att ha flyget i 6 till 12 timmar, men du kan definitivt uppnå det felfria kändisutseendet strax utanför planet om du följer några regler.

Det här är några tips som jag har lärt mig från att vara en frekvent resenär för långdistansflyg (mer än 14 långa, långa flyg …).

Skönhetsvård före flygning

Jag ser alltid till dusch innan min flygning och stack på Body lotion. Hoppa över hårprodukterna så att du har rent, orört hår som inte går sönder. När det gäller ansiktet är det viktigt att följa din normal hudvårdsrutin Det spelar ingen roll vilken tid på dagen du åker till flygplatsen. Se till att fylla små flaskor i resstorlek av din grädde och toner.

Jag rekommenderar det starkt utan att ha smink till flygplatsen. Vissa människor sminkar sig och tar sedan bort det på planet, men jag föredrar den lata vägen, varför ens ta itu med det extra steget när du kan gå utan smink redan från början?

Hudvård under flygning: del 1

Rengöring

Rengöringsmedel för användning under flygning

Produkter: Handdesinfektionsmedel, ansiktsservetter, toner

Rena händer är ett absolut måste när du applicerar dina hudvårdsprodukter. Så efter att ha hamnat på planet är det första jag använder gelalkohol. Jag följer det med ansiktsservetter, använder en för mina händer och en för mitt ansikte. Ansiktsservetter är lata flickors bästa vänner för långdistansflygningar, eftersom deras fönstersäte och långa rader kan hindra dig från att gå på toaletten.

För en djupare rengöring och återfuktning, fortsätt med några slag toner med en bomullstuss. Toner hjälper till att avlägsna kemiska irriterande ämnen som doft som finns kvar från ansiktsservetter. Som någon med känslig hud ser jag alltid till att göra detta för att undvika röda fläckar.

Om jag inte rengör min hud ordentligt slutar jag vanligtvis med en finne efter en långdistansflygning, så se till att ditt ansikte är väl rengjort om du inte vill ha några överraskningar i ansiktet.

Återfuktande

återfuktande

Produkter: Ansiktskräm, läppbalsam, handkräm

Flygplanets luft torkar verkligen ut din hud, vilket kan orsaka flagning, hudormar och överaktiv oljeproduktion, så se till att stapla din hud. ansiktskräm. Jag föredrar att använda en kräm istället för en fuktighetskräm under en långdistansflygning, eftersom den är tjockare och mer återfuktande.

Dina läppar är inte heller säkra från torr luft, så var noga med att använda dem läppstift. Personligen tycker jag att stick läppbalsam är mer hygienisk än vanliga läppbalsam eftersom mina fingrar inte alltid är rena för att applicera balsam.

Jag ser alltid till att avsluta min hudvårdsrutin genom att ta på mig handkräm. Eftersom du kommer att ta på och ta av produkter under flygningen är det viktigt att händerna är fuktiga och rena.

Hudvård under flygning: del 2

Extra fuktgivande

mer fukt

Produkter: Ansiktsmask, nattmask, ansiktsdimma

Vid mittpunkten för din flygning finns det en god chans att din hud behöver återfuktas. Nu är jag en av de människor som inte skäms för att ta av sig en ansiktsmask och sova i den, men för de som inte är så intresserade av det rekommenderar jag att du använder masker över natten. De flesta av nattens ansiktsmasker appliceras genomskinliga, så de är idealiska för att skämma bort ditt ansikte utan att stirra. De behöver inte heller tvättas som en lermask, vilket gör det till en mindre trång resa till badrummet.

Ärligt talat har masker förändrat mitt skönhetsspel på långdistansflygningar, så även om det kan vara lite obekvämt att bära masker i ett flygplan är de hydratiserande fördelarna värda det.

Om du behöver ännu mer fukt kan du gärna spraya ditt ansikte med en ansiktsdimma. Har du inte en till hands? Din toner i en resesprayflaska fungerar lika bra.

Smink under flygningen

“Vad?” hon kanske säger, “Du sa bara att du inte ska sminka dig på planet!” Ja det är sant men jag gillar det applicera min smink i min plats fyrtio minuter innan mitt plan landar.

Varför?

Sminka på planet är totalt tidsparare: Beroende på ditt schema kan du kanske inte gå igenom flygplatsbadrummet när du landar. Du kanske flyger med någon annan och vill inte avbryta ditt schema, eller så kan du ha för mycket bagage, vilket tvingar dig att lämna din bagagevagn utanför badrummet farligt obevakad. För att undvika dessa problem applicerade jag helt enkelt smink på min plats med en handspegel. Fyrtio minuter betyder att du fortfarande är tillräckligt långt borta från din destination så att planet inte skakar ner och förstör din mascaraapplikation. (Kan du säga att jag har gjort det här mycket?)

Jag siktar vanligtvis på en minimalistisk och klassisk smink det får mig att se uppfriskad och vaken ut. (Jag tänker inte göra ett rökigt öga eller något, även om du verkligen kan göra det om det är din grej.) Det finns något avundsvärt coolt med en kvinna som går ut ur planet och ser naturligt fräsch och polerad ut.

För en felfri applicering av platt smink finns det fyra viktiga områden att fokusera på: ögonbryn, ögonfransar, läppar och hud.

smink

Produkter: Ögonbrynspulver, papiljotter, mascara, läppstift, concealer

Ögonbryn ramar in ditt ansikte och markerar dina ögon. För en enklare applikation, prova a ögonbrynspulver och en vinklad borste istället för en penna.

Använd din ögonfransböjare Y mask Att väcka dina ögon Personligen tycker jag att mascara är bättre än eyeliner för att verkligen öppna ögonen.

För att undvika det bleka vampyrutseendet, tappa lite läppfärg. Det är bättre att använda en fuktgivande läppstift eller tonad balsam. Om du använder en multitasking-produkt kan du också lägga lite färg på kinderna.

Dölj mörka ringar och olyckliga fläckar med ett bra krämig concealer. En krämig formel kan enkelt blandas med fingrarna, så det finns ingen anledning att ta bort borstar eller svampar.

Även om jag brukar gå för ett matt ansikte utelämnar jag dammet om flygplanets luft fortfarande ger mig torra fläckar. Makeup ser inte bra ut på en torr, flagnande duk, så genom att hålla jämna steg med din hudvård ser du också till att din makeup ser fräsch ut!

Dina tankar?

Hur tar du hand om din hud på långdistansflygningar? Vilken typ av sminkstil föredrar du för ditt utseende efter flygningen?

Meddela oss gärna i kommentarerna nedan!