Den ultimata guiden för att gå med (och överleva) en sällskap

College mode

Guild Guide: The Ultimate Guide to Join and Surviving in a Guild

“Kommer du att gå med i en sällskap?”

Den generiska konversationsstartaren för den första månaden det första året.

Lita på mig, jag förmodligen fördjupade entusiasmen minst hundra gånger när jag svarade på den här frågan:

“Naturligtvis är det jag!” Svarade jag med ett stort leende klädd i ansiktet.

Samtidigt var han mycket upphetsad över det.

Jag ber om ursäkt om detta låter ostlikt, men under det mesta av mitt liv visste jag alltid att jag ville gå med i en sällskap på college. Tanken att ha hundratals ”systrar” tilltalade mig, för att inte tala om den anpassade sorority-outfit och extravaganta formaliteter, även känd som college-dans.

När det var dags att anmäla sig till sorority rekryteringUtan tvekan, utan tvekan registrerad. Till skillnad från mig ifrågasatte många tjejer på mitt sovsal om processen var för dem och om “helvetesveckan” med rekrytering skulle vara värt det.

Efter att nervöst ha gått från fest till fest under rekryteringsveckan och överlevt fysiskt och känslomässigt (jag lovar, det är inte så illa som det låter), kan jag säga att processen är värt det.

Idag delar jag min ultimata guide för att gå med (och överleva) en sällskap, med alla mina bästa praktiska tips och en översikt över hela sorority-rekryterings- och initieringsprocessen. Jag kommer att fördjupa mig i många av dessa ämnen under de kommande veckorna, men för tillfället, läs vidare för min fullständiga beskrivning av sällskapslivet:

Kapitel ett: Är jag guildmaterial?

Oavsett om din högskola erbjuder rekrytering en vecka innan skolan börjar eller efter andra terminen, måste du först bestämma om en sororitet är något för dig.

Några frågor att ställa dig själv:

1. Gillar jag att sätta mig i sociala situationer för att få nya vänner och träffa nya människor?

2. Är jag bra på att lyckas balansera mitt akademiska liv och mitt sociala liv?

3. Bryr mig en organisations regler verkligen eller respekterar jag dem?

4. Hur tycker jag om gruppmöten och aktiviteter?

5. Vill jag vara en del av en stödjande tjejgrupp eller föredrar jag att göra mina egna saker privat?

Det fina med att gå med i en sällskap är att du har oändliga sätt att engagera dig. Kanske anser du dig själv som en social tjej som vill gå till alla mixers (Psst: se vår guide till mixerteman för en förhandsvisning av vad som ska komma) Eller kanske är du någon som älskar att volontärarbete för välgörenhetsorganisationer. Hur som helst kan du enkelt hitta din plats i vilken sororitet som helst.

Om du har bestämt dig för att en sällskap är för dig och försöker välja ditt bästa alternativ, har jag ett tips: ignorera sororityrankingen (fratpojkarna bestämmer dem ändå) och välj den sällskap som du känner dig mest bekväm med . leder oss till …

Kapitel 2: UGH, Peak Week

Det är toppveckan i slutet … vad bär jag … vad säger jag … vad tänker flickorna från sororiteten?

Oroa dig inte! Alla tjejer är nervösa under den här veckan. Antalet konversationer jag hade med olika flickor i sällskapet som sa att de var mer nervösa än jag var oräkneliga.

Här är några tips för att lugna dina nerver och göra din vecka bråttom till en fantastisk tid:

  • Vaken tidigt tillräckligt så att du inte har bråttom att förbereda dig för varje dag
  • Ät en stor frukost så att du inte försvinner från hunger på en fest (ja, det hände människor under min toppvecka)
  • Kom mentalt beredd för att få ditt schema och se vilka hus som hindrade dig (om ditt topphus tappar det, glöm det och fokusera på de hus som vill ha det! Det bästa huset vet inte vad det saknar).
  • Lager på några nycklar det väsentliga med broderskapsfeber För att hålla dig till hands, kolla in vår detaljerade guide här.
  • Håll under semestern ögonkontakt och a positiv attityd (negativitet är lätt att ta upp i alla konversationer)
  • Låt dig ringa intressant Y endast för att tjejerna kommer ihåg dig! (Jag skulle alltid nämna min smycken och min passion för konståkning.)
  • Uttryck hur upphetsad du är för sällskapet filantropi (Och vet något om den filantropi de gör!)
  • Klä dig ut som om du ska på familjemiddag (de här tjejerna är inte så söta pojkar i ditt konferensrum, så jag vet blygsam, elegant och elegant!) För mer information, kolla in våra guider till sällskapskläder och var du kan köpa dem.
  • Liten flicka slitage BEKVÄM NICE SKOR DET INTE GE DIG BLISTER
  • Begränsa dina val av bästa guilder baserat på omgivande varje hus ger dig. Känns dessa tjejer som dina bästa vänner hemma? I så fall kan det vara huset för dig.

För en komplett guide till denna del av att gå med i en sorority, kolla in min artikel om Sorority Fever Secrets Every Girl Should Know.

(Och om du någonsin tycker att du tänker “mitt systerskap tar över mitt liv!”, Vet att det är 100% normalt att känna sig tömd ibland och du kommer att komma över det.)

Kapitel 3: Yay Yay Yay Sorority Girl

Rush-veckan är Slutligen över, och du är i den sällskap som är avsedd för dig! Nu då?

Medan varje sällskap är annorlunda kan jag försäkra dig om att målet med din sällskap är att hjälpa dig att känna dig välkommen och få massor av nya vänner, snabbt.

De första veckorna kommer att kännas hektiska för dig. Tänk frat mixers, nya medlemsevenemang, stora datum och lektioner om sorority historia … och fler lektioner om sällskapets historia.

Även om du känner att möten för att lära dig om din sällskap är värdelösa, lita på mig, många människor känner så. Det är dock mycket viktigt att förstå stiftelser Hans broderskap står fast så att du kan vara så mycket mer stolt över att ha på dig hans texter.

Nu till de roliga grejerna … reträtt!

Min sällskap hade en ny medlemsresa för oss där vi alla åkte till ett hotell och åt middag och deltog i hemliga aktiviteter för att hjälpa medlemmar att lära känna varandra.

Mitt bästa råd för de första veckorna av guildhändelser är hjälpa ALLT. Jag gjorde misstaget att hoppa över olika händelser och detta ledde till att jag kände mig ur ögonen ett tag. De första veckorna är tillfällen då du har alla möjligheter att träffa dina systrar och verkligen lära känna dem, så dra nytta av och bygg dessa band.

Runt den här tiden börjar du fortsätta. Bra datum försöker träffa tjejer som potentiellt kan vara din stora. Den stora lilla veckan var definitivt en av mina favoritveckor för det första året, för du visste aldrig när din stora skulle överraska dig med gratis Starbucks eller en förlovad brudpojke med en vas full av rosor efter den eländiga klassen.

Den främsta regeln jag har för dig den här veckan är att fullt ut uppskatta varje gest som din Big gör. Det här är en dyr och tidskrävande vecka för henne, och hon gör ALLT för att göra denna vecka rolig och minnesvärd för dig.

Och om du vill göra något för din Big i gengäld, kolla in vår guide till sorority hantverk för idéer som du kommer att älska.

Kapitel 4: Big Little Revelation

Den stora veckan är tyvärr över … men nu är det avslöjandet! Vem är din stora?

Varje sällskap gör sitt Stor liten avslöja Annorlunda, men min sorority fick oss att köa utanför dörren till vår sorority-svit och gå individuellt in i sviten. Vi hälsades av vår lika upphetsade Big på andra sidan.

Efter avslöjandet tog våra Bigs oss till middag och sedan till en frat-händelse. Vi måste äta med vår “familjerÄven känd som hans G-Big (hans Big är stor) och hans kusiner. Det är väldigt förvirrande att förklara släktträdet, men jag lovar dig att när tiden kommer kommer du inte ens att bry dig vem som är “släkt” med vem eftersom du kommer att bli så glada att ha en fantastisk.

Vad händer om din Big inte är din bästa vän?

jag vet jag vet Alla flickor i sällskapet vill vara bästa vänner med sin stora. Jag vet att jag gjorde det. Tyvärr händer det inte alltid. Trots att jag älskar min stora och umgås med henne då och då kan jag inte säga att vi gör allt tillsammans eller att vi är bästa vänner. Det är inte världens ände!

Universitet är en tid av konstant nya vänner Så bara för att din äldre inte automatiskt är en ny bästa vän, betyder det inte att du inte kommer att ha andra bästa vänner i din sällskap.

Kapitel 5: Låt oss gå ut

Sätt att delta som ny medlem i ditt broderskap:

ett. Kör för en ledande position. Var inte rädd för att utsätta dig själv! Jag ansökte om positionerna och fick inte rollerna, men jag är glad att jag har erfarenheten och fortfarande har hittat andra sätt att engagera mig.

två. Volontär och dyka upp på filantropihändelsens. Jag vet, det är frestande att hoppa över dessa när det verkar som om du är för upptagen för att lägga till något extra på din tallrik … men dessa händelser har visat sig vara den roligaste av mina bråkdagar! Du hjälper andra när du umgås med dina nya systrar! Jag lovar dig att du kommer vara glad att ha deltagit.

3. Var alltid snäll och förståelse mot dina systrar. Du vet inte alltid vad som händer i någon annans liv, så var aldrig oförskämd mot den “obekväma” syster som behandlade dig illa. Du kanske verkligen behöver en vän.

Kapitel 6: Inlednings- eller inledningsdagen, Yay!

Förlåt … jag är så ostliknande.

Blod, svett och tårar har lagts in i processen att officiellt bli medlem i hans broderskap. Det är ett skämt! I grund och botten fick hon bara mycket studier och känner till historien bakom sina systrar och etableringen av sororiteten. Att förbereda sig för initieringen är inte så viktigt som det låter.

Så vad kan du förvänta dig under inledande till broderskap?

Ärligt talat, vad som helst.

Jag kan inte gå in på detaljer om min initiering eftersom jag svor att hålla det hemligt, men jag kan försäkra er om att det är lite konstigt och kultlikt (men inte så illa som ni nog har hört). Oroa dig inte, du kan skratta åt konstigheten senare med dina nystartade systrar!

Du bör dock ALDRIG känna dig pressad att göra något som du inte är bekväm med under initieringen. Kolla in vår guide till sorority hazing Läs mer.

Kapitel 7: VÄLKOMMEN TILL BRODERHUSETS LIV

Tjej, du är äntligen en officiell medlem! Ta emot dina sororitetsbrev, köp alla sorority-redskapen med dina brev och fortsätt att få vänner, delta i evenemang och framför allt stödja dina systrar och skapa fantastiska college-minnen.

Lämna en kommentar nedan med eventuella frågor om att gå med i en guild!