Denna läppklump är slutsåld på Sephora, är det värt hype?

Denna läppfyllare såld på Sephora - Är det värt hypen?

Jag var besatt av fylliga läppar på gymnasiet. Jag är i 30-talet så det handlade om Lip Venom från DuWop under de första åren. Sedan dess har varumärken som Too Faced, Lipstick Queen och Buxom släppt sin egen tillfälliga läppglans. (Allt bra, förresten.) När en ny anlände till Sephora och sålde snabbt ut visste jag att jag var tvungen att prova. Dr. Lara Devgans Platinum Lip Plump har fantastiska recensioner på TikTok och Instagram, men det är inte den enda anledningen till att jag fick ta hand om denna magi i ett rör.

Jag har min mamma att tacka för den här. Hon skickade mig Instagram av Dr. Lara Devgan för ett år sedan och berättade för mig att jag behövde följa den här certifierade plastikkirurgen från New York. På något sätt med en Manhattan-övning och sex barn (!) Kunde Dr. Devgan lansera en hudvårdslansering av medicinsk kvalitet, som just har kommit till Sephora. Så om du inte kan gå till deras kontor för lite nypa, veck och injektion, kan du åtminstone använda deras produkter. Dessa inkluderar Peptide Eye Cream ($ 215 på Sephora), Hyaluronic Serum ($ 245 vid Sephora) och Vitamin C + B + E Ferulic Serum ($ 145 på Sephora) som kostar ett öre, men har 5-stjärniga recensioner hittills. Åh, och det Platinum Lip Plump.

Se det här inlägget på Instagram

3 dagar tills @sephora 😭🖤🖤🖤 Som många stängde jag tillfälligt min plastikkirurgi i början av karantänen. Sedan dess har mitt team och jag arbetat hårt för att föra det som människor saknade från kontorsbehandlingar till bekvämligheten av deras badrumsspegel med min @devganscientificbeauty medicinsk hudvårdslinje. Det började som en pivot som gjorde att jag kunde hålla mitt team sysselsatt, men det blev snabbt till något som jag tror kommer att förändra vår inställning till skönhet permanent. Vi fokuserar alla mycket mer på hemlagade regimer och kliniskt effektiva ingredienser, mycket mindre på hur instagbar förpackningen är och vilken influencer som gjorde en plan. @devganscientificbeauty startar på Sephora om tre dagar, och den milstolpen kommer precis när New York börjar komma ur karantän. Det känns nästan som en examen. Jag är glad att komma tillbaka till jobbet i juni och lika glada att skicka dessa drömprodukter till en bredare publik som jag hoppas kommer att älska dem lika mycket som jag gör. Sephora var min egen personliga ingång till skönhet som tonåring, och en del av mig kommer alltid att tänka på henne som skönhetens mekka. Som ett tack för att vår Sephora-dröm går i uppfyllelse erbjuder vi 15% rabatt på hela @devganscientificbeauty-linjen. Köp från biolänken eller @devganscientificbeauty med koden NEWSKIN. 🖤 ​​Kolla in våra senaste bästsäljare: vårt Bakuchiol Retinol Rejuvenating Serum, Niacin Squalene Neck Cream och Resveratrol Night Cream. Fyll på vårt prisbelönta läppfyllmedel, ögonfransserum, hyaluronsyra och vitamin CBE Ferulic. Om du är minimalistisk och vill ha bra hud med så få produkter som möjligt, prova 1️ bakuchiol retinolserum, 2️⃣ feruliskt vitamin CBE-serum och 3️⃣ hyaluronserum. Vi fortsätter att erbjuda anpassade kompletterande rekommendationer för hudvårdsprodukter; Skicka ett foto utan smink och dina frågor till @devganscientificbeauty 🖤 #sciencemeetsbeauty

Ett inlägg delat av Dr. Lara Devgan, MD, MPH, FACS (@laradevganmd) den 30 maj 2020 kl 17:51 PDT

Det som drog mig till den voluminösa glansen är hur den inte bara får läpparna att se fylligare ut utan också skyddar huden med bredspektrum UVA / UVB SPF 30 samt blandad hyaluronsyra och ceramider med blandad molekylvikt. Dessa två ingredienser återfuktar och ger läpparna näring och förbättrar mjukheten. Men vad egentligen fylla läpparna? Tja, inte irriterande som OG-läppfyllmedel hade, som kanel och mentol, som brinner som fan. Istället använder Dr. Devgan niacin (vitamin B3) för att försiktigt vasodilera vävnaden på läpparna och ge dem en rosa nyans.

knubbig läpp innan

Bild: Elizabeth Denton.

Nu har jag inte många läppar att arbeta med. Jag bryr mig inte om formen på mina läppar, men de är definitivt tunna. Läppinjektioner är fantastiska, men jag har alltid varit för stor för att få dem. Det första jag märkte med Platinum Lip Plump är att det känns hydratiserande, som en tunn, icke-klibbig gel. Jag applicerade en generös mängd på mina läppar och arbetade ut ur läpplinjen trots att instruktionerna säger att du inte ska göra det. (Jag är en rebell). Efter ungefär en minut börjar stickningar. Det är inte så intensivt som läppskrubb, men det finns där. Det är dock helt hanterbart.

Efter ungefär två minuter såg mina läppar definitivt fylligare och lite rosiga ut.

fyllig läpp efter

Bild: Elizabeth Denton.

Jag undersökte dem också i ett annat ljus och var ganska besatt av resultaten.

fyllig läpp efter

Bild: Elizabeth Denton.

Det enda dåliga med Platinum Lip Plump är att det får mig att vilja få riktiga läppinjektioner. Bara subtilt, naturligt utseende. Under tiden tillämpar jag det när jag vill ha en liten boost. Det är slut i lager på Sephora just nu, men du kan registrera dig för när det är på lager igen eller kolla tillbaka hit. Du kan också hämta det från Dr. Devgans webbplats.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

newsletter banner 2 Detta läppfyllmedel sålde på Sephora - är det värt att bli hype?