Dessa prisvärda 360-peruker är i grunden en dold pärla på Amazon

De bästa perukerna med lugg för när du inte vill plocka och limma

Om det finns en skönhetsvana som aldrig verkar förändras med årstiderna eller omständigheterna, är det min allmänna beundran och passionerade sökning efter de bästa 360-perukerna på Amazon och faktiskt någon annanstans. I det stora ordningen är jag ny i perukvärlden. Men efter ett par års levande genvägsliv (och för att jag har fastnat i huset mer än vanligt) har universum beslutat att jag växer ut mitt hår.

Med det sagt kan jag föreställa mig att jag också kan ha lite roligt och lägga till ett par enheter i min växande arsenal av hårvårdsprodukter – en förväntad uppgång när jag ger upp din underhållsfrisyr. Fram till för några månader sedan fann jag att den traditionella peruken var tillräcklig. Eftersom jag upptäckte fördelen med peruker byggda med spetsstängning runt omkretsen av hela peruken, därav namnet Wig 360, har jag redan beslutat att det här är vad jag behöver för att verkligen ha kul med att spela med stilar än en peruk traditionell skulle inte. tillåt, som en höga toppknut eller en Sade-inspirerad fläta.

Även om jag uppenbarligen vill ha hår av hög kvalitet ovanpå mitt huvud tror jag inte att jag måste offra min budget för att få den. Och om Amazon är någon indikation har jag helt rätt. Jag rullade och läste tillräckligt med recensioner för att få fem 360 peruker som inte bara är den verkliga affären när det gäller livslängd och hårkvalitet utan också under $ 150. Fortsätt rulla för att ta en innan du trycker på “Nej tillgänglig för tillfället “.

Abijale Body Wave 360 ​​peruk

Abijale.

Abijale 360 ​​Body Wave peruk

Om du vill servera Black Ariel från The Little Mermaid-verkligheten, glöm inte den här silkeslen kroppsvågsenheten. Håret är 100 procent mänskligt och obearbetat för alla stilar och finns i olika längder från 14 till 26 tum.

Enoya Hair 360 Lace Wig peruk med spetsar

Enoya hår.

Enoya Hair 360 Loose Wave peruk

Denna peruk med hög densitet är den typ där du verkligen kan samlas eftersom den kommer i stora kroppsvågor som du kan dela och fluffa efter eget tycke. Med förstklassig vård kan du få imponerande användning i ett år från denna prisvärda jungfru remy-enhet.

Benehair 360 Baby Hair Deep Wave Wig

Benhår.

Benehair 360 Curly Wig

Om du vill öka hårvolymen på allvar och rocka en man som kan ses långt borta, kommer denna hårdensitetsparyk med hög densitet med en schweizisk spetsbas som smälter sömlöst med hår / hårbotten. naturliga och lite missfärgade knop.

Honey Girl Wig Yaki Straight 360 peruk

Honung flicka peruk.

Honey Girl Wig Straight 360 Yaki Wig

Det finns inget som en ny utblåsning som får dig att känna dig som ny, men det kan skada ditt naturliga hår om det görs felaktigt. Undvik skador helt och hållet med den här glänsande raka hårperuken som finns i olika densitetsnivåer beroende på hur tjockt du vill att ditt hår ska vara.

Kreesi Body Wave 360 ​​Lace Front Wig

Kreesi.

Kreesi 360 Body Wave peruk

Även om min favoritstil är den här 12-tums vågiga bobben (en throwback-trend i år), finns det ett stort utbud av stilar både korta och långa att välja mellan när jag handlar Kreesis linje med råa spetsiga frontenheter.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.