Det här är hudvårdsprodukterna som hjälper mig just nu

College mode

Vanligtvis skulle jag ta den här tiden för att marknadsföra dem om kommande skönhetsutgåvor, men eftersom företag stänger av icke-nödvändigt arbete för karantän, så händer det inte mycket i skönhetsvärlden den här månaden.

Frukta inte, det finns fortfarande mycket att göra inuti! Många människor jag känner (inklusive mig själv) tar sig tid att växa ögonbrynen för att återfå form eller försöka minska frekvensen med att tvätta håret för att bekämpa olja.

En annan sak jag har kunnat fokusera på när jag är inne är tar bättre hand om min hud. Nu när jag sällan använder smink (tack vare online-lektionerna!), Försöker jag göra det behandla mitt nakna ansikte med lite lyx.

Jag är inte särskilt märkesmedveten eller lojal mot en typ av hudvårdsprodukt så jag försöker välj vad som fungerar för mig – och jag rekommenderar att du gör detsamma! Här är mina testade och godkända hela tiden favoritprodukter för hudvård för en college flicka på en budget.

Bättre ansiktslyftning

Om du är som någon annan college flicka i världen och ditt ansikte blir lite smutsigt ibland är det här för dig.

Det kan vara mycket frestande att torka av smink efter en utekväll, men det är så illa för dina porer! En snabb tvätt med Neutrogena’s Oil-Free Acne Wash Daily Scrub min hud känns så mycket bättre på morgonen.

Produktfoto av Neutrogena Oil-Free Acne Wash Daily Scrub

Det är en exfolierande ansiktsvask, så kommer djupt in i dina porer och arbetar för att ta bort all smuts. Personligen växlar jag det med en vanlig rengöringsmedel så att min hud inte blir för torr eller irriterad. Var försiktig mot din hud så kommer du att älska denna tvätt.

Vill du ha fler rekommendationer? Kolla in vår guide till de bästa ansiktsrengöringsmedel för varje hudtyp.

Bästa fuktighetskräm

Jag är inte ett stort fan av fuktighetskräm som är tunga i ansiktet; Det sista jag vill göra när jag inte har smink är att känna att jag har massor av produkter i ansiktet.

Dramatiskt annorlunda hydrerande lotion från Clinique är den perfekta lösningen för oss college flickor som letar efter en lätt daglig fuktighetskräm.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion Produktfoto

Denna lätta lotion är perfekt för användning ensam eller under smink, och som en del av Clinique 3-Step Set passar den bra med andra produkter.

Jag älskar Clinique hudvårdsprodukter eftersom det finns ett så stort utbud av produkter för alla hudtyper, så du kommer säkert att hitta en produkt som fungerar för dig.

För mer information om att hitta rätt fuktkräm, kolla in vår guide för att skapa en enkel hudvårdsrutin.

Bästa ansiktsmask

Jag fick den här produkten först som en del av ett provpaket för några år sedan och jag kan inte få nog!

de Färsk Rose ansiktsmask det är superhydrerande, luktar FANTASTISKT och har riktiga rosenblad inuti.

Produktfoto av Fresh Rose Facial Mask

En annan sak med den här masken som jag älskar är hur behöver inte tvättas. Efter att ha tagit på dig, ska du massera resten i huden; det visar bara hur bra produkten är. återfuktande och återfuktande samt lätta huden. Det är min mask för badtid!

Bästa hudvårdssats

När jag först lärde mig att ta hand om min hud för många år sedan hade jag verkligen inte tid eller kunskap att undersöka och jämföra hudvårdsprodukter. En vän från skönhetsindustrin rekommenderade detta kit till mig, och jag var mycket nöjd med resultatet!

Dermalogica Clear Start Set Produktfoto

Jag älskar mångsidigheten hos Dermalogica Clear Start Set – Fuktar men har också en lokal behandling för enstaka finnar.

Det är också gjord för yngre hud så vi behöver inte ha alla kemikalier som ofta läggs till hudvård mot åldrande. Vad är bättre än att köpa hudvård som passar DIN hud?

Bästa läppskrubb

Min mamma sa alltid till mig att den bästa läppskrubben kunde göras hemma med socker och honung. Medan jag älskar att göra det själv tar den här produkten den principen och tillämpar den på din produkt så att du kan bli av med röran men håll fortfarande din rutin helt naturlig!

Burt's Bees Conditioning Lip Scrub Produktfoto

de Burts Bees Conditioning Lip Scrub det fungerar bra och kristallerna sönderfaller inte, vilket kan vara mycket irriterande i andra läppskrubb. Dessutom luktar det fantastiskt och lämnar dina läppar supermjuka.

Bästa läppbalsam

Nu när dina läppar har exfolierats behöver du något för att hålla dem mjuka och avvärja död hud.

Jag svär absolut Vaseline Lip Therapy Rosy Lips Stick för att hålla mina läppar mjuk och hydratiserad.

Vaseline Lip Therapy Rosy Lips Stick Produktfoto

Jag applicerar den hela dagen, efter att jag har tvättat ansiktet och innan jag går och lägger mig, och jag vaknar alltid med hydratiserade läppar och ingen död hud.

Det jag gillar mest med den här produkten är nyansen. Är en härlig subtil rosa som smickrar i alla hudtoner och ger ett tunt lager färg så att du kan bära den under dagen.

Vad tycker du?

Vilka hudvårdsprodukter svär du vid? Har du torr, fet eller hudutslag? Hur har din skönhetsrutin i karantän förändrats?

Låt mig veta i kommentarerna!