Det här är precis vad jag har på mig för Coachella i år

College mode

Coachella kläder: vad jag bär på Coachella musikfestival i år

I april kommer jag att delta Coachella för första gången i mitt liv. Så spännande som det låter är det också ganska skrämmande. Många människor är Coachella stamgäster. De vet vad de kan förvänta sig, vad de ska packa och vad de ska ha på sig.

Jag är helt förlorad på vad jag borde ha på mig, så naturligtvis har jag vänt mig till internet för råd. Det mesta av det som finns ute för musikfestivaler är inte riktigt min stil, så jag satte ihop alla de tips jag hittade på följande kläder skulle hon faktiskt ha på sig Coachella. Trodde att jag inte var den enda som kanske inte visste vad jag skulle ha på mig, så om du vill, fortsätt leta efter några Coachella-godkända mode som inte kommer att bryta din bank.

Utan vidare, här är några kläder som jag helt skulle ha på mig till Coachella i år:

Coachella kostym 1

Det är varmt i Kalifornien och nyhetsblixten är ännu varmare i öknen. (Jag ser definitivt inte fram emot det.)

Jag är vanligtvis inte typen som visar mycket hud, men jag kommer att dra i alla tunna hängslen jag har och lägga dem i min resväska. Korta shorts med hög midja är min favorit sommardräkt och är perfekta för det “försök inte för hårt”.

Coachella outfitidé: Skurna jeansshorts i kombination med en svart axelbandströja och mockaskor.  Tillbehör inkluderar en mini ryggsäck, orange solglasögon, en bärbar telefonladdare och ett lagerhalsband.

Produkter: Shorts – River Island, Top – Newlook, Skor – Toms, Ryggsäck – Tilly’s, Solglasögon – Genuine People, Bärbar laddare – Bloomingdale’s, Halsband – H&M

Coachella 2 kostym

Om du inte förstår jeansshorts på Coachella och vill att din klänning ska flyta med vinden, är det här utseendet perfekt för dig. Jag kunde packa en klänning eller två. Om du inte visste, packar jag för mycket för allt. Du gör inte? Jag har levt för den här färgen nyligen också, den är så vacker för våren!

Coachella outfitidé: blommig klänning ihop med vita sneakers.  Tillbehör inkluderar en axelväska, solglasögon, bärbar laddare och örhängen.

Produkter: Klänning – Topshop, skor – Gap, handväska – Charlotte Russe, solglasögon – The Real Real, bärbar laddare – Amazon, örhängen – Bloomingdale’s

Coachella Outfit 3

Innan du slår ut på mig för värmen, låt mig berätta, jag har sett människor ha på sig jeans till Coachella tidigare. Min gamla rumskompis gjorde det förra året.

Till mitt försvar är dessa superväska jeans och jag är säker på att de får en vind till skillnad från supermager jeans. Jag ska inte ljuga, jag planerade hela denna outfit runt midjeplånboken som jag inkluderade. Jag såg det när jag rullade genom Polyvore och visste att det var nödvändigt.

Coachella outfitidé: breda jeans ihop med en kortärmad topp och sandaler.  Tillbehör inkluderar en midjeplånbok, solglasögon, kapphalsband, dinglande örhängen och en bärbar telefonladdare.

Produkter: Jeans – River Island, Top – River Island, Skor – Revolve, Midjeväska – Macy’s, Solglasögon – Mode Match, Halsband – Revolve, Örhängen – Nordstrom, Portable Charger – Saks Fifth Avenue

Coachella-outfit 4

Jag vet, jag vet, några av er kan vara irriterade över att jag lade till en kropp i det här inlägget. De är faktiskt inte de enklaste att använda i badrummet, men vissa jumpsuits har snäpp eller knappar längst ner. Och de ser så snygga ut under din outfit, så för mig är de ett “do”.

Jag älskar den här stilen av shorts i varmt väder, de är så lätta och luftiga. Perfekt för dig som inte är ett fan av jeansshorts som begränsar dem.

Svart bodysuit ihop med vita shorts med hög midja och sandaler.  Tillbehör inkluderar en svart ryggsäck, solglasögon och en bärbar laddare.

Produkter: Body – River Island, Shorts – Mango, Skor – Shoemall, Ryggsäck – Saks off Fifth, Solglasögon – Popmap, Bärbar laddare – Lulu’s

Coachella Outfit 5

En annan superlätt och luftig klänning. Detta har så många lagermöjligheter när det gäller jackor eller linne / undertröjor så att du definitivt kan skräddarsy detta efter din personliga stil.

Jag avslutade den här looken med rodnad / roséguldtillbehör. Blush är en så populär färg den här säsongen och jag älskar att para ihop den med svart svart.

Coachella outfitidé: svart klänning med spagettiremmar med knapp fram, tillbehör i rosaguld inklusive solglasögon, korsväska i mocka och espadrilles

Produkter: Klänning – Topshop, Skor – Nordstrom, Plånbok – Handtag, Solglasögon – Häxa, Bärbar laddare – Bästa köp

Vad kommer du att ha på Coachella?

Jag hoppas att jag har varit en inspiration för er alla. Jag vet att jag definitivt gjorde det för mig själv.

De av er som har varit i Coachella tidigare, har ni några rekommendationer? Det behöver inte bara handla om kläderna. Allt du kan erbjuda är mycket uppskattat. Låt oss veta i kommentarerna!