Detta hudvänliga verktyg för hudvård ersätter din Clarisonic

College mode

Foreo LUNA Mini; 99 dollar vardera

Jag är inte säker på om det berodde på stress i samband med semestern eller att jag njöt av för många julkakor, men i december förra året såg min hud ut som den värst har alltid varit

Min hud har alltid varit akne-benägen och extremt känslig, men jag hade att göra med stora, smärtsamma utbrott, grova fläckar och kraftig slöhet. Jag var desperat att försöka något … vad som helst … för att förbättra min hud.

Så efter att ha sett timmar av skönhetsvlogging och läst dussintals recensioner online bestämde jag mig för att sprida på en Foreo MOON. Låt mig berätta, det är värt vartenda öre. Läs vidare för att lära dig mer om detta. spelbytande hudvårdsverktyg.

Så vad är det egentligen?

LUNA är en silikonbaserad hudvårdsenhet som använder mjuka vibrationer för att ta bort smuts, olja och smink från huden. Enligt Foreo exfolierar dessa vibrationer, rensar upp porer och förbättrar absorptionen av andra hudvårdsprodukter.

Om du vänder på det finns det också en “Anti-aging mode” som minskar utseendet på fina linjer och rynkor, men som tjugo är det inte något jag har använt förrän nu.

Förresten, det liknar en Clarisonic, förutom att du aldrig behöver köpa ett ersättningsborsthuvud. När jag talade av personlig erfarenhet tyckte jag att Clarisonic var för hård mot min hud, även när den var på lägsta ställning.

Modellen jag köpte, som säljs för $ 169.

Det finns flera LUNA-modeller på marknaden, inklusive mini-versioner och de som är utformade för olika hudtyper, såsom fet eller kombination. (Här är ett detaljerat diagram som delar upp varje typ.) Eftersom min hud har känslighetsproblem valde jag en original LUNA gjord för ultrakänslig hud.

Och hur det fungerar?

Första saker först, när du får en LUNA måste den laddas. Den goda nyheten är att laddningen varar länge. (Cirka 450 användningsområden för den vanliga modellen, 300 för en mini). jag har Jag laddade bara min en gång hittills och går fortfarande starkt.

Den här enheten är också 100% vattentät, så att du kan ta den i duschen eller lämna den bredvid diskbänken.

För att använda den, använd bara din favorit ansiktsrengöring (antingen direkt i ansiktet eller på enheten – jag försökte det åt båda hållen och såg ingen skillnad) och sätt sedan på LUNA. existera olika ~ intensiteter ~ beroende på hur kraftfull rengöring du letar efter är. Jag har hållit min på nivå 3.

Sen du glida enheten på din hud. Gnugga inte eller gnugga din produkt med LUNA; verktyget gör det mesta av arbetet på egen hand. Ungefär var 20: e sekund är det en paus i vibrationerna. Detta indikerar att du ska flytta till en annan del av ditt ansikte.

Jag börjar vanligtvis med ena kinden, sedan den andra och flyttar sedan till pannan följt av näsan och hakan. Sammantaget använder jag den i mindre än 90 sekunder. Jag kommer att säga att MOON är en lite obekvämt att hålla och manövrerar först (speciellt runt näsan!), men efter några dagar kändes det som andra natur.

… Men fungerar det verkligen?

Foreo MOON 2; 199 dollar vardera

Han gjorde det för mig! Självklart är jag inte hudläkare och allas hud är annorlunda, men efter cirka 2,5 månaders daglig användning Så här förbättrade LUNA min hud:

  1. Mig knoppar är nu få och långt ifrån. Medan jag fortfarande har en enstaka finn, är de inte längre de smärtsamma monster som jag nämnde tidigare. Fläckarna jag läker på några dagar istället för 7-10 dagar.
  2. Strukturen i min hud är mjuk baby. Inga fler svåra fläckar! Mitt ansikte känns smidigt överallt och jag behöver inte längre använda exfolierande produkter.
  3. Hejdå tristess. Vet du vad de ~ naturliga glans ~ tidningarna pratar om? Jag förstår.
  4. Min hud känns så mycket renare. Naturligtvis kan det bero på det faktum att jag faktiskt tar mig tid att tvätta ansiktet ordentligt i över en minut (istället för att skrubba med ett rengöringsmedel i 10 sekunder), men det ger min hud så djupt ren. “Jag fick precis en ansikts känsla” varje gång.

Din tur!

Har du hört talas om eller använt en LUNA? Vad tycker du? Vad är ditt favoritverktyg för hudvård? Någon bra produkt som du skulle rekommendera? Ge oss ett meddelande i kommentarsektionen.