KVINNA I DAG

Detta konstiga locktorkningstrick gav mig det bästa håret i mitt liv

Bästa perm-kit för naturliga lockar hemma

Som alla med lockigt hår vet kan lockar vara frustrerande, förvirrande och vilt oförutsägbara beroende på fuktighet, tid på dagen, jordens omloppsposition runt solen etc. Och trots sin vansinnigt stränga rutin med sju produkter och flera charm kan hon ändå sluta med en dag med krusigt, fluffigt, riktigt hemskt hår utan skitsnack, åtminstone var det mitt fall tills jag tänkte på hur jag skulle torka mina lockar genom att låta dem Ramla ut.

Okej, inte det sexigaste namnet i världen, men IDGAF, för den här lockiga fönstret har bokstavligen gett mig det bästa håret i mitt liv. Efter att ha läst om alla lockiga hårspetsar som publicerades på internet när jag gick i gymnasiet, hittade jag, begravd i ett forum, instruktioner om hur man ”tappar” fuktigt hår för mjuka, krusfria, magiskt klingande lockar. Jag försökte det, och heliga helvetet, internet (för en gångs skull) ljög inte.

hur man torkar lockigt hår

Foto: ImaxTree

I grund och botten tappar man att lägga en stor, supermjuk skjorta (en XL-lång ärm fungerar bäst) på en plan yta, vända det blötlagda håret över mitten av skjortan och sedan fälla, vrida och binda ärmarna runt huvudet till bildar en konstig struktur, som liknar en hjälm, med lockarna i mitten. Till skillnad från den klassiska situationen att slå in vått hår i en handduk, som sträcker dina lockar och lämnar dem lockiga, släpper du dem så att dina lockar kan sitta i en fristående hög ovanpå huvudet så att de kan torka bättre. . definition och volym, utan krusning, tack vare skjortan.

Jag vet; Det låter inte så revolutionerande eller hårföränderligt och jag slutade till och med att falla ut efter några år och trodde att det verkligen inte gjorde någon skillnad (och också för att jag flyttade in i en lägenhet utan en badrumsbänk för att lämna den på, men hej). Men efter att ploppningen blev viral förra året, tack vare internetets under, köpte jag mig en Hanes XXL långärmad t-shirt, gick tillbaka till mitt ploppande liv och sparkade omedelbart mig själv för att sluta.

Allvarligt, morgonen efter att jag tappat håret gick jag till jobbet och fick komplimanger ett dussin gånger under dagen. Vilket, igen, om du har lockigt hår, vet du att det inte är en vardaglig sak. Nu har jag ungefär fem långärmade skjortor i rotation hela tiden, och jag är en oro för att jag nästan glömde att packa en när jag reser. Nej, att släppa kommer inte att lösa alla dina lockproblem helt, för jag är delvis övertygad om att ingenting kan göra det, men jag är 100% säker på att det kommer att revolutionera ditt curl-spel, oavsett om det lufttorkas eller blandas efteråt. Så för att komma igång, leta efter en gigantisk t-shirt och titta sedan på YouTube-videon nedan.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS