DIY Beauty: Pumpkin Spice Sugar Scrub

College mode

DIY Beauty: Pumpkin Spice Sugar Scrub

Jag älskar november månad. Jag älskar höstlövets livfulla nyanser, jag älskar den svala men skarpa höstluften, och jag älskar naturligtvis Thanksgiving!

Medan jag alltid ser fram emot att tillbringa kvalitetstid med min familj skulle jag ljuga om jag sa att min brors gudomliga pumpa paj inte är en av de främsta anledningarna till att jag är så glada att åka hem på Thanksgiving-pausen. Eftersom han inte gör det så ofta, När jag längtar efter doften av rika höstkryddor, gör jag min egen pumpas kryddsockerskrubba. Ja, det luktar så bra som det låter!

Fortsätt läsa för att lära dig Hur du kan göra din egen Pumpa Spice Sugar Scrub:

Vad du kommer att behöva:

DIY Pumpkin Spice Sugar Scrub Ingredienser
  • 1 matsked pumpa paj krydda
  • 1/4 tesked muskot
  • 1 kopp brunt socker
  • 1/3 kopp granulat eller råsocker
  • 1/3 kopp söt mandelolja eller kokosnötolja

På vilket sätt:

Steg ett

Hemlagad pumpa kryddsocker skrubba steg 1

Blanda sockerarter och kryddor i en skål med en sked.

Andra steg

Hemlagad pumpa kryddsocker skrubba steg 2

Blanda försiktigt in den söta mandel- eller kokosnötoljan.

Steg tre

Hemlagad pumpa kryddsocker skrubba steg 3

Lägg blandningen i en behållare eller burk med lock och täta tätt. Denna skrubb håller i kylen i upp till en månad. Använd den för att försiktigt exfoliera huden en eller två gånger i veckan. (Psst, dessa är också bra gåvor!)

Vad tycker du?

Gillar du det här DIY? Ska du prova det? Vad är din favoritdel av hösten? Låt mig veta i kommentarerna nedan; Jag skulle gärna höra vad du tycker!

Ursprungligen publicerad 26 november 2013

Läsarinteraktioner