DIY-handledning: Beach Bag Makeover

College mode

DIY Beach Bag Makeover: Gör om en gammal Beach Bag med en färsk Dip Dye Look

Hej, fashionistas … och glad Vår lov! Vi har nått den punkten under terminen där de flesta högskolor släpper sina studenter för en veckas kul i solen och jag hoppas att de har / haft / kommer att ha en fantastisk semester.

Dagens DIY är supersnabbt och enkelt så att du kan åka vägen och stranden ännu snabbare. Strandsäckar De är utmärkta för att resa och slappa på stranden, och de är perfekta för att bära alla dina vårförnödenheter. Och idag ska jag visa dig hur du ger det roligt utseende och med färgblock använder bara lite färg.

Allt du behöver för denna påse-makeover är en halm- eller korgpåse; Jag hade en på baksidan av min garderob, men du hittar dem i de flesta sparsamhets- och goodwillbutiker.

Kommer att behöva:

  • Halm eller korgpåse
  • Tejp
  • Sprayfärg
DIY Beach Bag Makeover Supplies

Steg 1

För det första steget vill du välja vilket område du vill måla. Jag valde att göra den nedre delen så att min väska skulle ha den “nedsänkta effekten”. Så jag tejpade det negativa området på. Om du använder sprayfärg, använd flera lager tejp för att täcka större delen av det område du inte vill måla. (Använd inte målartejp, det fastnar inte!)

DIY Beach Bag Makeover: Steg 1

Steg 2

Eftersom jag sprayade påsens botten vände jag den upp och ner så att jag lätt kunde spraya botten.

DIY Painted Beach Bag - Steg 2

Steg 3

Lägg till några lätta lager sprayfärg och låt torka. Du kan växla mellan lager och låt torka tills du har önskad opacitet.

DIY Beach Bag Makeover: Färdigmålad flätväska

Det är! Super lätt, eller hur? Nu är du redo att åka till stranden!

Vad tycker du?

Gillar du det här DIY? Ska du förnya en gammal väska? Vilken färg skulle du använda i din väska? Har du något DIY du vill se i framtiden? Lämna en kommentar och låt oss veta!