contador gratuito

DIY målat glas + helglänkar

Jag älskar den här DIY-idén från Project Wedding för mittstycken i målat glas. Bra helgprojekt, om du frågar mig. Och om vi talar om helgprojekt, här är några fler som jag hoppas kunna arbeta med de närmaste dagarna …

1. Fyra små saker du kan göra just nu (handväska, magnetknappar, korsstygn och målade vaser). Min sammanfattning av Oh Hello Friend den här veckan. En av mina favoriter hittills.

2. Smart ringlagring i Cut Out and Keep.

3. Fem pom pom DIY-idéer för påsk och därefter i den nya utgåvan av Sweet Paul (sidorna 62-66).

Och några länkar för handelstips för dig …

1. Jag har haft denna helt gratis toppvideo för höghåriga företagare. Det pågår till 11 mars. Och jag trodde att du kanske skulle gilla det också.

2. Här är några tips för att få folk att faktiskt läsa dina blogginlägg. Det är ett gästinlägg av Tracey Matthewman på Laura Roeder.

3. Om du har en Amazon-beställning som du vill placera, rekommenderar jag att du också får en kopia av Seth Godins nya bok, Poke the Box.. Så bra. Jag är nästan halvvägs igenom boken själv (supersnabb och lättläst) och det har varit en enorm kick i rumpan / inspiration.

Trevlig helg. Vi ses på måndag!