DIY-projekt: ringar

Vackra mönster

Efter att ha gjort en ny manikyr vill jag välja fina ringar som matchar nagelkonsten. När jag gör en mörk spikdesign kommer jag att bära några ljusfärgade ringar. Om jag målar en ljus färgad nagelkonst kommer jag att använda en gnistrande ring. Så jag behöver en hel del ringar i min smycken arrangör.

Tack vare DIY-projekt behöver jag inte spendera mycket pengar på ringar, men jag har fortfarande olika ringar. Här vill jag dela med dig av några användbara DIY-ringprojekt. Det finns sätt att skapa en elegant ring. Projekt kan skapas med hushållsartiklar som tråd och stenar.

Om du är galen på ringar kan du kolla in inlägget direkt. Det kommer inte att svika dig, men det kommer äntligen att tillfredsställa dig. Håll händerna upptagna och gör snygga ringar med handledningarna.

Wire Arch Rings

Wire Arch Rings

Wire Bow Rings Through

Vackra ringar

Vackra ringar

Pretty Rings via

Blå ringar

Blå ringar

Blå ringar via

Färgrik ring

Färgrik ring

Färgrik ring via

Handledning för skedring

Handledning för skedring

Sked Ring Tutorial via

Ringar med kedja

Ringar med kedja

Ringar med kedja via

Stenring

Stenring

Stenring via

Ringhandledning

Ringhandledning

Ringhandledning via

Oklippta stenringar

Oklippta stenringar

Oklippta stenringar via

Blomringar

Blomringar

Blomringar via