Du behöver bara dessa 4 smycken

College mode

De enda smycken du verkligen behöver för college.

Här är min inofficiell lista över måste-ha smycken:

1. Enkelt hängande halsband

2. Choker

3. Sparris

4. Hängande örhängen

Ja, du behöver egentligen bara fyra smycken. Som jag nämnde i min collegeklädguide är smycken en garderob, men i slutet av dagen är det bäst att ha fyra stycken. smycken av hög kvalitet Av fyrtio bitar som du inte älskar

I denna tid av konsumism är det viktigt att ta ett steg tillbaka och tänka på vad du verkligen vill spendera dina pengar på. Det är också bättre för jorden att minimera mängden produkter och konsumtionsvaror du använder!

Självklart älskar vi några trender inom smycken. Och ändå.

De fyra smyckena som nå om och om igen De är inte moderiktiga: de är enkla, iögonfallande och välgjorda. (Kolla in vår guide till tidlösa smycken för att lära dig mer om varför enkla, välgjorda smycken är det bästa stället att spendera dina pengar på.)

FYI, jag inkluderade inte armband eller ringar eftersom de personligen distraherar mig från att bära dem regelbundet. Smycken som är centrerade runt halsen eller ansiktet är också mer framträdande i en outfit, eftersom människor kommer att få ögonkontakt när de pratar med dig.

Är här mina fyra bästa smycken och var jag köpte dem:

1. Silverhalsband med initial

Måste ha inslag av college smycken -

Det här är min favoritpärla genom tiderna. Mitt namn är definitivt unikt och även om jag tidigare hatade att ha ett “konstigt” namn, nu älskar jag det, och det här lilla halsbandet hjälper mig att visa upp det.

Det här är en vacker och enkel Sterling silverbit som passar bra med alla kläder. Eftersom jag köpte den här på semester med min syster (hon köpte en matchande) är det också ett meningsfullt halsband som tröstar mig.

När du väljer ditt eget halsband för att slutföra din kollektion av smycken på college, leta efter något som är meningsfullt för dig, vare sig det är ett andligt motiv, din födelsesten, ditt stjärntecken eller en annan symbol som är viktig i ditt liv. Det gör det ännu mer speciellt och en äkta signaturbit.

2. 5 skiv choker

Gorjana halsband med 5 silverskivor

Jag älskar det här halsbandet eftersom det inte är som alla andra chokers jag har sett. Det är fint och enkelt och perfekt för skiktning utan att vara tråkigt.

Chokers är lätta att använd med allt från en rund hals T-shirt till en söt klänning. Ja, de är lite “på trend”, men en snygg och enkel choker som denna är klassisk och minimal, så den ser inte ut efter några säsonger. Det är något som du kommer att kunna använda i många år framöver.

Den kommer också i guld eller silver så det är lätt att göra det mixa och matcha med mina andra smycken. Jag har coola undertoner, så silver fungerar definitivt bäst för mig, men du kan definitivt välja vilken metallfärg du föredrar när du väljer din perfekta choker.

3. (Falska) pärlpärlor ELLER CZ-pärlor

Det finns en anledning pärlörhängen är en klassiker– gå bra med alla kläder; till och med en tröja och en rörig bulle. Om du kommer från ett snyggt östkustområde som jag kommer det inte att överraska dig, men för människor utanför bubblan, lyssna på mig.

Imitationspärlor gör att du omedelbart ser snyggare, mer preparerade ut och som om du seriöst har tänkt på att göra dig redo. De ska höja din outfit utan ansträngning, och eftersom de är tydliga, kommer de att matcha allt du äger.

Säljde jag redan pärlor till dig? De är ett måste när man letar efter smycken för college. Eftersom jag tappar dessa små ganska ofta rekommenderar jag detta jättepaket med fauxpärlor från Amazon för en billig kompromiss.

CZ Örhängen - Rund av Nordstrom

På en liknande anteckning, om du föredrar en mindre preppy grundläggande örhängeJag rekommenderar starkt dessa CZ-tacos från Nordstrom. (De har 500+ 5-stjärniga recensioner killar, så ta inte bara mitt ord för det!)

För $ 46 är de definitivt dyrare än Amazon-pärlorna länkade ovan, men de är vackra och känns så lyxiga! Det är definitivt värt pengarna om du inte är benägen att tappa örhängen.

4. Stjärnörhängen

Baublebar stjärnaörhängen

Jag köpte dessa örhängen för att delta i ett bröllop förra året; Jag behövde något för att leva upp en liten svart klänning. Och låt mig berätta, det var ett av de bästa inköp jag någonsin gjort.

Jag är inte riktigt ett uttalande som väntar på en tjej, men dessa har gjort mig till en omvänd! På $ 36 är de ett fynd när man tänker på kvaliteten (jag har haft dem ett år och de ser fortfarande perfekta ut) och unik och modern stil.

Dessa är “wow” örhängen – folk kommer att stoppa dig för att gratulera dig till dem från vänster till höger, så var beredd! Som sagt, det är de inte för stort och i ansiktet. De är precis rätt mängd uttalande-y, om det är vettigt. De muntrar upp varje outfit och jag kan inte leva utan dem.

Även om jag är en silversmyckeflicka känner jag att deras smycken hjälper dem att agera neutrala, så de ser bra ut med guld- eller silversmycken. Dessa är mina favoriter för alla eleganta tillfällen, från bröllop till formella och julfestar. De verkar verkligen fungera med allt!

Där har du det: de enda juvelerna som På riktigt behöver.

Om du är en smyckenmänniska som jag, har du förmodligen mer än fyra delar. Så säger jag dig att dike allt annat? Inte!

Du borde definitivt gärna experimentera och prova nya trender, och om du är en tjej med ring eller armband kommer din lista med fyra måste-ha-bitar förmodligen att se annorlunda ut än min.

Se bara till att din juvelerare har en Solid grund Och din kollektionssmycken är inte så full att den kan dölja de bitar du älskar. Håll också fast vid de sentimentala bitarna av din mamma och din mormor; Du vet aldrig att du kan behöva dem!

Så vad är dina juvelerarfavoriter?

Vad tyckte du om våra måste-ha smycken? Inkluderar vi dina favoriter? Är det för kort en lista? Låt mig veta i kommentarerna nedan!

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2018; Det uppdaterades helt och renoverades 2019 med nya foton, produkter och information.