Efterträdare 23 mars 2020 Jag känner till Good Bags, och dessa 11 oberoende varumärken är mina favoriter från £ 65.

Efterträdare 23 mars 2020 Jag känner till Good Bags, och dessa 11 oberoende varumärken är mina favoriter från £ 65.

Här på Who What Wear tror vi på kraften i tillbehör. Det är därför vi har dedikerat en komplett serie:Efterträdare-de. När allt kommer omkring har ingenting förmågan att uppdatera dina kläder som ett väl valt glittrande hårgrepp eller ett snyggt par örhängen med en rörig låg bulle. Detsamma gäller naturligtvis handväskor.

Handväskor är eftertraktade, vi vet det, och medan min egen personliga önskelista alltid kommer att innehålla klassikerna (tänk Chanel, Gucci, Hermès, drömmen), ger inget mig samma spänning som att upptäcka ett nytt It-handväskmärke. Jag började undersöka de bästa nya väskmärkena för den här biten och kollade både Instagram och trendrapporterna från Matches, Net-a-Porter och MyTheresa. Och nu, efter timmar av sökning, kan jag bekräfta att det här är de handväskamärken du borde veta om just nu.

Från den coolaste väskan jag har sett (kostar bara £ 65) till etiketten som dominerade 2019 med sina snygga varor (som nyligen lanserade sin debutväskekollektion), fortsätt rulla för att upptäcka de bästa nya väskmärkena 2020.