Essential makeup för att studera utomlands i Paris

College mode

paris på sommaren kan det vara lika varmt som min hemstad Phoenix, AZ. Här har det varit fuktigt, soligt och ibland regnigt också.

När jag packade min sminkväska under mina sju veckor utomlands i ljusstaden hade jag några idéer i åtanke:

  • Jag ville ta med smink som skulle hålla i alla slags väder.
  • Jag ville också ta med bara det väsentliga (För en makeupälskare som jag är det de som jag anser är väsentliga!) För att packa lätt.
  • Jag tog med några provstorlek produkter för att spara utrymme. Jag får ofta dessa med Sephora-kampanjkoder. (Kontrollera den veckovisa CF-försäljnings- och kuponglistan för dem – vi publicerar dem nästan varje fredag!)

Låt oss nu gå in i sminkartiklar jag tog med till Paris. Oavsett om du studerar utomlands i sommar rekommenderar jag alla dessa produkter.

Makeup för att studera utomlands i Paris

1. Essence Cosmetics duo pennvässare, $ 1,99

Duo Essence Cosmetics Sharpener

Detta märke har en mängd billiga sminkalternativ i söt förpackning. Jag visste att jag behövde bära denna pennvässare till mina ögonbrynspennor och eyeliner, och det skärper alla typer av pennor med lätthet. Hörde att det är ett fusk för Urban Decay Grindhouse-vässaren, som kostar $ 10 på Ulta. Spara $ 8 och gå med Essence-alternativet!

2. Wet n Wild Color Icon Brow Pencil, $ 1,99

Wet N Wild Color Icon Brow Pencil

Detta är en ny produkt för 2015 från en av mina favoritrader på apoteket. Den finns i fyra färger så att du kan hitta en perfekt matchning för dina ögonbryn. Jag har använt den så mycket att den är nästan vass till slutet!

3. Anastasia Beverly Hills Brow Gel, $ 22

Anastasia Beverly Hills panngel

Anastasia vet vad hon gör när det gäller pannprodukter och hennes gel är inget undantag. Den här produkten håller mina ögonbryn på plats hela dagen och behåller deras #onfleek-look! Svettning i Paris tunnelbana är ingen match för denna panngel. Om du vill ha ett billigare alternativ är Maybelline Great Lash i “Clear” en nästan bluff.

4. Maybelline Fit Me No Shine Stick Foundation, $ 8,99

Maybelline Fit Me Non-Shine Stick Foundation

Jag valde den här produkten på grund av dess användarvänlighet. Foundation pinnar är mindre röriga än flytande foundation och är också snabbare att applicera. Denna grund håller mig glansfri under fuktiga dagar i Paris.

5. Wet n Wild Color Icon 5-rätters palett i “Melrose at Night”, begränsad upplaga $ 8,75; liknande pallar $ 3,99

Wet N Wild The Naked Sanning Palette

Här är en annan bra produkt från WnW. Hennes ögonskuggor är superpigmenterade, så glöm inte att blanda in dem! Dessa färger är tillräckligt neutrala för dagen, och det finns några mörkare nyanser om jag vill ändra mitt utseende för att gå ut på en parisisk nattklubb eller nattklubb.

Denna palett är i begränsad utgåva och är för närvarande tillgänglig för $ 8,75 på Amazon. Eller prova liknande palett (bilden ovan), The Naked Truth, tillgänglig för $ 3,99.

6. Too Faced Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer, $ 30

Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer

Jag använder en provstorlek på denna bronzer som jag fick i en 5-delad Bronzer garderobssats till jul. Jag använder den för att värma ansiktet och konturera mina kindben lätt för ett sommarigt utseende. Använd en lätt hand; Den här saken är pigmenterad!

7. Lollibalm-förmån, $ 18

Lollibalm fördel

Bedårande förpackning, en rosa doft och en lila glans skapar den perfekta fuktgivande läppbalsam från Benefit. Jag älskar också Benebalm, en röd nyans och Posiebalm, en rosa nyans. Dessa balsam är perfekta för en snabb applikation när jag är sen eller fastnat i tunnelbanan eftersom jag inte behöver använda en spegel.

8. Maybelline FaceStudio Master Conceal, $ 8,99

Maybelline FaceStudio Master Conceal

Jag har problem med mörka ringar oavsett hur länge jag sover. Denna magiska concealer täcker mina väskor, även om jag stannade väldigt sent uppe i Eiffeltornet med mina vänner!

9. Smashbox Photo Finish Foundation, $ 36

Smashbox Photo Finish Primer

Som jag sa kan luftfuktigheten i Paris bli intensiv. När jag svettas i tåget eller bokar det för en eftermiddagsutflykt med mitt program håller den här handboken min bas på plats. Bonus: det täpps inte till mina porer!

För ett billigare alternativ, kolla in vårt senaste inlägg om det bästa budgetbluffet för Smashbox Photo Finish.

10. Elvtonkorrigeringspulver, $ 3

alf ton concealer pulver

Ett annat sätt att hålla på din smink om ditt ansikte blir fet i värmen är att sätta smink med ett pulver. De gula, gröna, rosa och blå kvadranterna i denna kompakt håller min smink på plats och korrigerar ojämn hudton.

11. Coola Mineral Face Matte Tint SPF 30, $ 36

Kylmattfärg SPF 30

Oavsett om du går till en klass eller ett museumbesök, tillbringar du mycket tid utomhus när du studerar utomlands, varför SPF är mycket viktigt. Detta är min favorit mineraliska solskyddsmedel att använda under min smink eftersom det håller min hud matt hela dagen.

12. Fördela kosmetiklicens för att ta bort, $ 20

Förmån licens att ta bort

Jag älskar att applicera den här produkten på min T-zon före grundandet och efter grundandet. Denna praktiska stickprodukt håller olja på näsan, hakan och pannan i schack hela dagen.

13. ChapStick Watermelon Splash, begränsad upplaga, $ 1,99

Vattenmelon kapell

Läppbalsam är min besatthet, och den här sommaranpassade ChapStick luktar vattenmelongummi! Det är en stor stimulans på morgonen och hjälper mig att tänka på sommaren på de dystra och regniga dagarna i Paris.

Detta var en annan “limited edition” -produkt, så det är svårt att hitta online (det kostar över $ 5 på Amazon). Med detta sagt är det fortfarande tillgängligt på många apotek, så kolla din lokala för billig.

14. Tarte Cosmetics Amazonian Clay 12 Hour Blush in Glisten, 28 $

Tarte Amazonian Clay Blush i Glisten

Tarte rodnar verkligen i 12 timmar på kinderna! Denna produkt ger mitt ansikte liv med en gyllene glöd och stannar hela dagen trots fuktigheten.

15. Maybelline EyeStudio Color Tattoo Cream Eyeshadow, $ 6,99

Maybelline färg tatuering färgat i rosa

Jag har använt denna nyans, “Inked in Pink”, i flera år som en ögonskuggbas. Ögonmakeup fortsätter hela 24 timmar med denna fantastiska foundation, plus Maybellines breda urval av färger har alla täckt.

16. Sumita Color Contrast Eyeliner, $ 11

Sumita Color Contrast Eyeliner

En smutsavvisande svart eyeliner är viktigt för mig. Mörkare smink ser ut eller smink för en utekväll kräver praktiskt taget en svart vattenlinje eller kattöga, och denna pennfodral är en av mina favoriter.

Vilken smink ska du ha för att studera utomlands?

Som sminkälskare tyckte jag att det var svårt att minska min dagliga rutin till bara 16 artiklar: #makeuphoarderproblems.

Berätta om din rutin: är den mindre komplicerad än min? Känner du till några billigare bluffar för de produkter jag nämnde? Vilken smink skulle du ha på en studieresa utomlands till Europa? Jag älskar att prata om smink, så om du har några frågor är du välkommen att ställa i kommentarerna.