contador gratuito

Ett helt viktlöst nytt läppstift

Ett helt viktlöst nytt läppstift

Mitt förhållande till läppstift är uppriktigt sagt löjligt. Antalet rör jag har (många) är helt oförenligt med hur ofta jag använder dem (nästan aldrig). Då och då försöker jag en ny formel och bär den i några dagar innan jag äntligen blir trött på känslan av läppstift på mina läppar och behovet av att applicera på nytt efter varje måltid eller kopp kaffe.

Så ta mig på allvar men nej för På allvar, när jag säger att jag kunde vänja mig med att bära Buxom Big & Sexy Bold Gel Lipstick ($ 22) regelbundet, snarare än en gång på en blåmåne.

Det finns många bra saker att säga om den nya versionen, men det som gör det till ett måste för mig är den imponerande lätta strukturen. Det här läppstiftet, som finns i både matta och satinformler, känns inte som något på mina läppar, vilket innebär att du inte ens kommer att inse att det är i ditt ansikte hela tiden du bär den (bara jag? Bra). Det är väldigt återfuktande, både när du applicerar det och när det slits ut hela dagen – inga fläckiga läppar! Och det är helt ogenomskinligt i ett pass, vilket är perfekt för alla som vill ha en djärv, opåverkande färg.

För min del gillar jag Sinful Cinnamon, en djup neutral nyans som är super bärbar men som fortfarande antyder 90-talets bruna läppstiftstrend som vi ser överallt. Det är bara en av 30 nyanser, vilket innebär att du garanterat hittar något du gillar bland alternativen. Så om du, som jag, hittar dig själv samla läppstift mer än att bära det, prova det. Åtminstone kommer det att vara ett bra komplement till din samling, även om namnet är lite pinsamt.

MER: Fördelen med att använda ett gelbaserat läppstift