Fem modetips jag lärde mig under mina första två år på college

College mode

Pexels

När jag njuter av sommaren innan jag tillträdde ”senior” -rollen har jag tänkt mycket på de saker jag lärde mig under mina första två år på college.

Jag har mentalt jämfört mitt första år med mitt andra år och reflekterat över hur olika de var och hur mycket jag har förändrats. Jag kunde ge en bra lista över Allt de saker jag har lärt mig men tänkte att jag skulle begränsa det till modetipsen jag lärde mig när jag bodde på college. (Vi är trots allt en modeblogg!)

Jag vill börja med att säga att college är en underbar upplevelse. Att komma in i ditt nyårsår kan vara en enorm och överväldigande kulturchock. Det finns dock många sätt att anpassa sig och hitta det positiva inom förändring. Ett av dessa sätt är att känna dig själv, vare sig genom din stil eller på annat sätt.

Här är fem modetips jag har lärt mig efter två år på college:

1. Var dig själv och klä upp dig för själv

Jag tror det är han Det viktigaste tipset / regeln när det gäller mode. Speciellt när du går på college. Du måste var dig själv, så mycket du kan.

Jag säger detta för att gå på college är en helt ny upplevelse och du kan vara runt många nya människor. De nya människorna du omger dig med kommer säkert att påverka dig, både positivt och negativt.

Det är så viktigt att du är trogen mot dig själv och gör saker du Jag vill göra dig glad.

Gör inte saker för andra att imponera på eller göra dem lyckliga, om dessa saker äventyrar din lycka. Detta är en av de viktigaste lärdomarna jag har lärt mig på college.

När det gäller kläderna du bär, se till att du bär dem på själv. Du vill bära dem eftersom de får dig att må bra och du är säker. Andras åsikter bör inte diktera hur du ser ut eftersom det är din kropp och du kan klä dig på hur du vill.

Naturligtvis säger jag inte att du aldrig lyssnar på dina vänners åsikter eller idéer. Om din vän trycker på dig att bära en viss topp som är utanför din komfortzon och du gillar idén eller känner dig säker, gå till den!

Jag har gjort detta till en regel för mig själv för Jag insåg att jag behövde lyssna på den lilla rösten i mitt huvud och märka vad som fick mig att må bra och vad som inte gjorde det.. Efter att ha gjort detta har jag blivit mer självsäker med min känsla för stil och de beslut jag fattar.

För att lära dig mer om detta, kolla in vår guide för att skapa en garderob som verkligen är din.

2. Återanvända kläder och byta favoritkläder är ett sätt att leva (kul!).

När du bor i ett sovrum har du förmodligen ett begränsat utrymme. Speciellt när det gäller garderobsutrymme. Med tanke på det begränsade utrymmet i mitt rum var jag tvungen att lämna mycket kläder när jag kom till skolan. Detta var först smärtsamt, men jag lärde mig att anpassa mig.

Efter att ha varit på college i två år känner jag att jag har lärt mig hur man bäst använder varje plagg jag har och hur jag byter kläder mycket.

På college har de flesta av oss snäva budgetar och att köpa nya kläder hela tiden är förmodligen inte ett alternativ. Detta är helt bra och mycket vanligt. Du måste bara bli kreativ med de saker du redan har.

Det här är en stor skicklighet och det hjälper verkligen att spara pengar! Tro mig: det är inte alltid nödvändigt att ha nya kläder eller köpa den senaste trenden. så snart hur det kommer ut. Att tvinga dig att vara kreativ kommer att förbättra din stil på lång sikt.

3. Ta hand om kläderna du lånar.

Genom att sluta återanvända kläder kommer det att finnas tillfällen då du kanske inte vill ha kläderna i din garderob. Det är här rumskamrater, rumskamrater eller vänner kommer till nytta!

Att låna kläder är mycket användbart på college och jag känner att många är villiga att låna kläder. En annons: Att låna kläder kan bära ett stort ansvar eftersom någon annan litar på dig att ta hand om deras föremål..

Det är mycket viktigt att du tar hand om de kläder du lånar bättre. Var medveten om att du bär någon annans grejer och de kan ha lånat en av deras favoritbitar.

Jag har haft erfarenheter av att låta människor låna ut mina saker och när jag får tillbaka dem är de inte i samma skick som när jag lånade dem. Det här är ingen bra känsla och på grund av detta har jag försökt ta hand om de saker som människor lånar ut mig.

Jag försöker se till att jag returnerar det jag lånade minst två dagar efter att jag lånat det. Beroende på klädtyp kan jag tvätta det om jag vet att min vän skulle hålla med om det. (Kontrollera alltid innan du tvättar något känsligt eller tvivelaktigt – du vill inte förstöra någonting!)

Att följa dessa enkla steg är en bra gest. Jag uppskattar alltid när någon erbjuder att tvätta de har lånat ut mig, även om jag alltid säger att det inte är nödvändigt.

4. * Om du går i skolan i kallt väder * Alltid lager!

Jag lärde mig detta på det hårda sättet.

Jag växte upp i södra Kalifornien där vädret är behagligt året runt. När jag flyttade till Chicago för att gå på college hälsades jag av en bitter kall vinter. Och det var en chock.

Efter att ha levt genom två mycket kalla vintrar har jag lärt mig det komfort övre ömhet Y lager är nyckeln.

Tips för att klä dig i kallt väder, som att ha på dig leggings under jeans, är mycket hjälpsamma. Detta gör det svårare för kall luft att komma till min hud och jag blir varmare längre. Jag försöker också ha en långärmad skjorta under blusen för att få samma effekt.

Om du bor på en kall plats uppmuntrar jag dig också att investera i varma stövlar. och bekväma, även om de är det fulaste paret du någonsin har använt. Dina fötter kommer att tacka dig när det regnar och snöar ute.

5. Var kreativ!

College är en tid att ta reda på vem du är och hur du vill representera dig själv. Detta betyder du kan ändra så många gånger du vill och prova så många saker du vill.

När det gäller mode kan du ändra din stil och utvecklas så mycket du vill. Universitetet är fullt av så många människor som kan inspirera dig och ge dig mycket information att lära dig.

Med det här, titta på kläderna som folk bär på campus, Prova nya saker, gör din forskning, ändra ditt utseende om du vill och hitta saker som får dig att må bra.

Vad har du lärt dig om stil på college?

Sammantaget är college en fantastisk upplevelse. För vissa människor är det deras första titt på självständighet. Under college upptäcker människor sina passioner, vem de är, vem de vill representera och vad som verkligen gör dem lyckliga.

För mig har college varit bra. Jag har lärt mig så många nya saker och jag har redan förändrat mig mycket.

När det gäller mode har jag lärt mig att bära saker som gör mig glad och självsäker. Jag har lärt mig inte bär saker bara för att få andras uppmärksamhet. Jag har försökt vara kreativ, återanvända kläder och testa nya kläder. Med alla dessa förändringar har jag lärt mig nya saker om mig själv och jag vet att jag kommer att fortsätta att utvecklas, anpassa mig och förändras under de kommande två åren av skolan.

Om du går på college, har du känt att du har förändrats mycket? Om du inte är på college ännu, tror du att dessa tips kan hjälpa dig nu? Håller du med eller håller inte med någon av dem? Låt mig veta i kommentarerna!