Försökte … Konad Nail Stamping

College mode

Konad Nail Stamping System

Fotokrediter: 1, 2, 3

Jag minns min första manikyr levande: Jag gick i femte klass och hade precis fått hängslen, och min mamma tog mig till nagelsalongen för att försöka muntra upp mig.

Jag älskade allt om upplevelsen, särskilt min glittrande himmelblå naglar.

Spola framåt sju år till mitt högsta år på gymnasiet, där jag tillbringade 30 minuter på apoteket och letade efter det perfekta neonkorallrosa nagellacket; Även om emaljen är helt gammal vågar jag fortfarande inte kasta emaljen. flaska.

Ytterligare en nagellackhistoria: Jag är bästa vänner med min nybörjare i sovrummet, som nu medger att hon började prata med mig bara för att hon älskade mina gula naglar.

Oavsett har jag alltid varit ett fan av sassy nagelalternativ.

Tyvärr, Jag har absolut inga färdigheter när det gäller nagelkonst. – som, jag har till och med fel när jag gör enkla molar.

Jag trodde att nagelkonst skulle försvinna för alltid, speciellt eftersom jag inte vill betala mer på den redan dyra salongen.

Ange … Konad Nail Stamping

För några veckor sedan, när jag bläddrade i HelloGiggles, kom jag över en artikel som pratade om nagelstämpling.

Jag tittade på videon med milt intresse, men trodde att det var en av de saker som skulle ta mycket övning att bemästra.

Nästa dag tittade jag på MakeupAlley (som jag är lite beroende av) och tittade på nagelprodukter när jag såg att Konad hade 98% ”Buy Again”, och låt mig säga er, ingenting på MakeupAlley är så högt.

Köp igen, inte ens kultfavoriter.

40 minuter och exakt 40,91 $ senare hade jag köpt två speciella polermedel (svartvitt för cirka $ 6 vardera från Amazon) en dubbelsidig stamper Y skrapa ($ 6,75 från Amazon) och en uppsättning med 25 spikplattor ($ 22 från Amazons Bundle Monster) och en vecka senare hade jag hela mitt nagelstansningssystem.

Min erfarenhet av Konad Nail Stamping

Mitt första försök med Konad spikstämpling

Mitt första försök, på Essie Coat Azure, fångade genom min datorkamera

Jag läste massor av recensioner och såg ett par Youtube-videor innan jag försökte det så jag visste vad jag gjorde.

Den här videon är ett fantastiskt första gångsexempel, inte av mig.

I grund och botten applicerar du nagellack på en mönstrad etsad metallplatta, skrapar av extra polermedel med en skrapa (eller ett gammalt presentkort), stämplar stämplaren på plattan så att du får bilden och stämplar sedan på din nagel.

För första gången bestämde jag mig för att spela med olika mönster.

Jag hade läst recensioner av Bundle Monster-plattor som sa att vissa inte var etsade tillräckligt djupt, så tre eller fyra av de 15 mönster som jag testade överförde inte till stämpeln.

Sammantaget gick mitt första försök ganska bra, du kan se det ovan.

Jag skulle inte säga att mina naglar såg bra ut eftersom vissa av designerna inte var 100% på min nagel och några var sneda, men det var väldigt enkelt att komma in i en rutin att göra detta.

Det tog ungefär 25 minuter att göra själva designen eftersom jag var tvungen att bråka med hur mycket glasyr jag skulle lägga på plattan, det bästa sättet att skrapa av det och hur länge jag kunde vänta med att stämpla det, men jag blev ärligt överraskad över hur lätt det var. .

Konad Nail Stamp Review

Konad Nail Stamping Results

Mitt fjärde, femte och sjätte försök med OPI Italian Love Affair, OPI Do You Lilac It och OPI Mermaid’s Tears med Konad White på toppen

Okej killar, det har gått ungefär två månader sedan jag köpte Konad ‘system’ och Jag är helt hakad – Det finns så många mönster att välja mellan!

Jag har så kul med djurtrycket, fisknätstrycket, splittret … du heter det, det här paketet med tallrikar har det.

På allvar, jag har använt den så mycket att jag nästan fick slut på den vita Konad-polisen! Jag kan inte ens berätta hur många gånger jag har blivit stoppad och frågat om mina naglar; CVS-talare känner mig som “flickan med de svala naglarna.” Om du är den typ av tjej som kommer att spendera de extra 10-20 minuterna per manikyr för att få utseendet, rekommenderar jag absolut 100% det.

Tips för användning av Konad Nail Stamping System

Nu när jag har vant mig tar det 15 minuter från installation till rengöring vad som hände efter 5-6 försök, och jag gör det varje gång! Efter att ha använt det här ett dussin gånger, här går du några fler förslag jag har när jag använder det:

 • Se till att du har en 100% ren aceton nagellackborttagare.

  (Det kallas ibland “professionell nagellackborttagare”).

  Mellan rengöring av stämpeln och tallrikarna går du igenom en hel del av dessa saker: I 12 till 15 applikationer har jag gått igenom 1/3 av en 16 oz flaska.

  Jag köpte min från CVS för 4,95 USD.

 • Gör detta på en plan yta; Jag var van vid att göra mina naglar på min säng eller på en soffa, men du behöver definitivt en plan yta, som ett bord eller skrivbord, för att göra det, även en robust lärobok kommer inte att klippa den.
 • Ta en massa gamla presentkort eller kreditkort för att använda som skrapor; Jag har två eller tre som jag bara använder för detta ändamål och jag tycker att de fungerar lika bra, om inte bättre, än Konad-skrapan.
 • Se till att du lägger ut en massa pappershanddukar och har toalettpapper / bomullsbollar till hands för att rengöra tallriken och stamper.
 • Du förmodligen Jag måste köpa speciella polermedel från Konad; de är väldigt klibbiga och torkar inte lika snabbt som vanliga polermedel.

  Jag säger bara förmodligen för att om du har klibbig gammal polermedel kan det fungera för stämpling, leka med din stash.

  Metallpolerar fungerar också.

  (Jag har haft måttlig framgång med Orlys Luxe, men specialsvarta och vita polermedel fungerar mycket bättre.)

 • Försegla dina naglar när du är klar med att sätta på lacken och innan du använder en topplack.

  Ta också på dig en generös päls när du bär topplack, eftersom en tunn päls kan förstöra några av designen.

 • Försök att tänka på ett snabbt sätt att förklara detta för människor som frågar om dina naglar; Det kommer att hända och jag har inte ett snabbt sätt att förklara det ännu.

  “Är det den här stämplingen, som heter Konad?” det skär inte riktigt.

Så vad tycker ni?

Kommer du att köpa Konad nagelstämpel? Har du provat det tidigare? Att du trodde? Och hur förklarar du det för andra? Berätta för mig, berätta för mig, berätta för mig i kommentarerna!