Försökte … L’Oreal Lash Boosting Serum

College mode

Loreal Lash Boosting Serum-annons

Det är ingen hemlighet att jag är helt besatt av mascara. Det var den första skönhetsprodukten jag någonsin köpte och nu har jag över ett dussin rör som jag använder ofta. Men jag har blivit förbannad med ett särskilt kort par fransar, det slag som är praktiskt taget osynligt utan mascara och inte ser mycket frodigt ut med produkten på.

Så snart jag såg TV-reklamen för L’Oreal’s lash enhancer serum, som lovar tjockare och längre fransar med daglig användning, visste jag att jag var tvungen att prova. Jag köpte produkten den 17 mars och efter att ha väntat hela 10 veckor är jag glad att äntligen ge dig mina resultat.

Läs vidare för min fullständiga L’Oreal Lash Boosting Serum recension!

L’Oreal Eyelash Enhancer Serum:

L'Oreal Eyelash Enhancer Serum

L’Oreal Lash Boosting Serum- $ 20 på Amazon

L’Oreal Lash Boosting Serum – Behållaren:

ögonfransförstärkare serumbehållare

Serumet kommer i ett litet rör, fyllt med klar produkt. Jag vet vad du tänker: det verkar som en liten mängd. Men framträdanden kan bedra; Jag tvivlade allvarligt på att röret skulle hålla mig hela tio veckorna, men i slutet av maj hade jag fortfarande minst 1/3 av produkten kvar i flaskan.

Konsistensen är som en klar mascara, och du kan enkelt svepa en del av produkten och springa ut genom dörren för att göra vad du behöver, den är i princip osynlig.

Hur man använder L’Oreal Lash Boosting Serum:

För att stimulera ögonfransens tillväxt måste du applicera produkten en gång om dagen på ögonfranslinjen (t.ex. eyeliner) och på de faktiska fransarna (som mascara).

Naturligtvis var jag den överdrivna personen jag använde den två gånger om dagen, men jag tvivlar på att jag gjorde något för att påskynda resultaten.

Att sätta på det är ganska enkelt eftersom jag har använt mascara och eyeliner nästan dagligen i sex år, men produkten stickade mig lite när jag lade den i ögat. Jag lärde mig under min tredje vecka eller så den viktigaste delen att få var basen på dina ögonfransar– spendera inte för mycket produkt på spetsarna på dina ögonfransar.

Naturligtvis kan det vara lätt att glömma att ta på serumet om du inte gör det till din rutin, så försök att hålla det i synfältet för att komma ihåg! Sammantaget är detta en mycket enkel produkt att använda, så länge du inte glömmer!

L’Oreal Lash Boosting Serum – Mina resultat:

Ärligt talat hade jag inga förväntningar med denna produkt och helt avsedd för bortskaffande efter fem till sex veckor; Jag trodde bara att det inte skulle fungera.

Jag var. Felaktig.

Även om ingenting hände de första två veckorna, en gång veckor tre och fyra rullade runt, började jag märka att babyfransar växte vid basen. Nu var de inte långa, men de kände sig redan tjockare och såg mörkare ut än mina vanliga fransar. Vid veckor fem och sex var mina fransar fortfarande under genomsnittlig längd, men hade odlas med minst 25%– Jag kände skillnaden när jag rörde vid dem och en av mina raka vänner till och med märkte att de var längre!

När veckor sju och åtta rullade runt var mina fransar medellånga utan mascara och såg långa ut med mascara på. För alla er med naturligt långa ögonfransar kanske det här inte verkar mycket, men för mig var det en stor sak.

Nu efter tio veckor kan jag säga det min franslängd förbättrades drastiskt – jag uppskattar att mina fransar ökade med 50% och nu ser de mycket fylligare och tjockare ut, resultat som helt överträffade mina förväntningar.

Min övergripande recension:

Om du har korta fransar bör du gå till CVS / Walgreens / Target för att köpa detta serum ASAP! Det är de bästa $ 14,99 som du spenderar på skönhetsprodukter i år. Jag skulle lätt betygsätta den här produkten 9/10 eftersom den gav mig resultat utöver vad jag förväntade mig.. Okej, det är inte Latisse, men mina fransar är mycket längre och djärvare nu och jag måste bära mycket mindre mascara än någonsin tidigare – dubbla vinsten för mig!

Förresten, jag försökte ta bilder, killar! Mina fransar är uppenbarligen för lätta för att visas utan mascara i bilderna, så du måste ta mitt ord för det – det fungerar!

Vad tror du?

Skulle du prova L’Oreal Lash Enhancing Serum? Har du provat det? Vad sägs om liknande produkter? Berätta allt och mer i kommentarerna!

REDIGERA:

Många av er frågade om ögonfärgsförändring. Jag gick till L’Oreal-webbplatsen och det här är vad jag hittade:

ögonfransar

Lash Boosting Serum och Double Extend med Lash Boosting Serum Mascara är kosmetiska produkter som innehåller konditioneringsegenskaper för fransarna. Dessa produkter innehåller inte ingredienser som ändrar ögonfärgen.

Så där har du det: dessa saker kommer inte att ändra din ögonfärg som Lattise till exempel! Hoppas det hjälper till att rensa upp saker!