Försökte … L’Oreal Paris The One Sweep Eye Shadow

College mode

Tre nyanser av L'Oreal Paris

L’Oreal Paris The One Sweep Eye Shadow: $ 9,95 på Drugstore.com

Som högskolestudent letar jag alltid efter sätt att minska min “prep” -tid så att jag kan spendera de extra minuterna på att sova eller studera innan en tentamen.

Även om jag kanske inte bär mycket ögonskugga i klassen, bär jag den definitivt till jobbet nästan varje dag så jag var glad att prova. L’Oreal Paris Studio Secrets Professional The One Sweep ögonskugga, som inte bara lovar att smickra din ögonfärg utan också att minska tiden med en “en-takts” applikation.

Ögonskuggor finns i tolv nyanser för att komplettera varje ögonfärg. Det finns “Natural”, “Playful” och “Smoky” set för blå, grön, brun och alla ögonfärger.

Åtta nyanser av en sopning

“Naturliga” och “lekfulla” nyanser för blå, grön / hasselnöt, brun och alla ögon

Skuggan är redan uppdelad i tre färger sida vid sida med en stor platt borste som efterliknar formen på ditt ögonlock för enkel applicering.

Min ögonskugga:

Jag valde “Rökig för gröna ögon”Satt i vackra kol, ljusgrå och ljusa vita toner.

Det enda svepet för gröna ögon

Ansökan:

Lyckligtvis för mig kommer ögonskuggspaketet med instruktioner på baksidan. De är ganska grundläggande så jag föreslår att du besöker L’Oreal Paris webbplats för tips. Webbplatsen har en utmärkt instruktionsvideo som jag tycker förklarar processen mycket bättre än någon bild.

Det bästa rådet jag tog från videon är håll applikatorns botten precis vid ögonlockens botten och svep uppåt medan du applicerar skuggan. De första gångerna jag försökte applikationen märkte jag att jag applicerade skuggan i ett något nedåtgående slag som bara ser konstigt ut.

Steg 1:

Applicera skuggan på applikatorn. Detta är ett grundläggande steg: placera helt enkelt applikatorborsten över skuggan så att den ligger i linje med palettens kurvor och tryck försiktigt medan du glider borsten över skuggan i en nedåtgående rörelse.

Appliceringsborste med skugga applicerad

Steg 2:

Ta nu applikatorborsten och rikta in spetsen på den spetsiga änden mot ögonets inre hörn. Se till att den mörkaste skuggan är längs med fransraden. Håll applikatorborsten mot ögat och skjut applikatorn försiktigt över ögonlocket. Glöm inte att sopa upp lite mot slutet!

L'Oreal Paris The One Step Eyeshadow App

Upprepa bara processen för ditt andra ögonlock med den andra sidan av applikatorborsten. Voila! Det är så enkelt.

Mitt sista utseende:

Färdig produkt L'Oreal Paris The One Step Eyeshadow

Här är den färdiga produkten i mitt öga! Efter att ha tagit dessa foton applicerade jag lätt svart eyeliner längs fransraden och avslutade med en touch av mascara.

Slutliga råd + granskning:

Jag erkänner att jag var ganska skeptisk till The One Sweep ögonskugga. När jag först såg annonserna trodde jag att det skulle vara omöjligt att få ett rökigt öga med bara en pensel och en sopning. Applikatorn visade dock att han hade fel.

Det är inte att säga att jag fick den direkt – jag använde produkten ungefär tre gånger med eländiga resultat tills jag såg instruktionsvideon på L’Oreal-webbplatsen. Det gjorde verkligen skillnad, så Jag föreslår att du granskar videon innan du försöker.

Även efter att ha applicerat ett skuggslag gjorde jag några justeringar själv. Jag ändrade inte de mörkare nyanserna i mitt ögonlock, men jag använde min egen borste för att applicera lite mer av den överstrykande nyansen på pannbenet.

Sammantaget betygsätter jag L’Oreal Paris The One Sweep ögonskugga 5 av 5.

För det första fungerar applikatorn verkligen när du tränar med den flera gånger. För det andra, även om jag tappar applikatorn, är ögonskuggans nyanser vackra på egen hand och jag vet att jag kommer att bära dem tills de är borta. För det tredje, så snart min rumskompis såg hur enkel processen var för att få så fina resultat, bestämde hon sig för att köpa ett eget ögonskuggsats One Sweep. Det här kan vara en fantastisk julklapp för dina sminkiga flickvänner.

Dina tankar?

Har du någonsin använt L’Oreal Paris The One Sweep ögonskugga? Vilka var dina resultat? Har du några apptips att dela? Och har du provat den andra One Sweep-produkten, Sculpting Brush Duo? Skulle du någonsin använda The One Sweep för att skapa rökiga ögon eller kommer du bara att hålla fast vid din beprövade rutin? Lämna en kommentar och låt oss veta vad du tycker!