Försökte Tarte’s New Shape Tape – Här är vad du borde veta

Jag försökte Tarte's New Shape Tape - Här är vad du borde veta

Efter att ha arbetat inom skönhetsindustrin i ett decennium krävs det mycket för att bli upphetsad över en ny produkt. Men som ett fan av Tarte Shape Tape ganska mycket från början var jag väldigt glad över att höra att det finns en ny syn på den klassiska concealern. Det heter Tarte Shape Tape Glow Wand och släpps idag på QVC. Om du är som jag (och i princip all skönhet YouTubers), använder du inte bara Shape Tape under dina ögon för att dölja mörka ringar, utan också på de höga punkterna i ditt ansikte för att lyfta och lysa upp områden. Nu har vi alla något nytt som kommer att få dessa områden att lysa ännu mer.

Liksom Shape Tape Contour Concealer är den nya Glow Wand vegan och grymhet, formulerad med växtextrakt, mango, sheasmör och lakritsrotsextrakt och är fri från parabener, mineralolja, ftalater eller natriumlaurelsulfat. Den är formad som OG Shape Tape med en hjortfotapplikator, men har ett nytt och ännu bättre tillskott – en avtagbar svamp i andra änden för enkel applicering.

glödpinne bandform

Bild: Tarte.

Det jag älskar så mycket med Glow Wand är hur det får huden att se upplyst men inte alltför upplyst. Det beror på att den är gjord med mikrofina pärlpigment och utan skimmer eller glans. Den finns i åtta nyanser för att få alla hudtoner att glöda. Jag tog först nyansen som heter Aglow och min vanliga concealer-nyans vid 16N. Efter att ha applicerat foundation applicerade jag concealer under ögonen och använde Tarte Double Ended Concealer Brush för att blanda.

paj recension

Bild: Elizabeth Denton.

Du kan bära Glow Wand på egen hand utan annan smink, ovanpå concealer, blandad med fuktkräm, eller hur du än vill lägga till lite ljushet. Jag valde att använda den på de högsta punkterna i mitt ansikte där jag normalt skulle använda point concealer. Jag applicerade bronzer och rodnade först så att jag kunde se höjdpunkterna på toppen.

paj recension

Bild: Elizabeth Denton.

Jag blandade den med den lilla svampen, vilket är väldigt bekvämt att ha till hands. Den slutliga effekten är verkligen bättre än när jag använder concealer. Så mycket som jag älskar Shape Tape, ibland vill jag inte ha en heltäckande concealer över hela mitt ansikte. Glow Wand känns mer naturlig och får min hud att kännas hydratiserad och fuktig, inte grumlig. Det är en riktigt vacker glans.

tarte form Jag försökte Tarte New Shape Tape: här är vad du behöver veta

Bild: Elizabeth Denton.

Jag avslutade resten av min smink och var glad att se att det fungerade bra med alla mina andra produkter. Jag lägger lite fler prickar på toppen och under ögonen för att verkligen öppna dem.

glödkaka

Bild: Elizabeth Denton.

Tro mig: Jag tror att du kommer att älska Tarte’s Shape Tape glow stick lika mycket som jag. Det är det perfekta komplementet till familjen Shape Tape och en enkel uppdatering av din vanliga sminkrutin. Den är tillgänglig på QVC-webbplatsen nu för $ 25 och kommer att finnas tillgänglig under hela månaden så länge lagret räcker. Därefter anländer den till Ulta i januari. Och hej, om du är nära en TV ikväll klockan 22 EST kommer QVC att sända en mycket bra affär. Du kan köpa en Shape Tape-concealer, glödstift och Quickie-blandningssvamp för bara $ 35. Du kan inte gå fel med det.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.