Fountain Horse – En detaljerad lista över källor från My Living Room Reveal

Vardagsrumslista från Paper & Stitch

Papper & stygn Vardagsrumsförsörjningslista

Jag delade mitt vardagsrum avslöjar tidigare i veckan, men det var mycket att täcka med det inlägget (ett DIY-projekt för läderomslagna bildramar + de faktiska vardagsrumsfotonna, om du missade det. ), Jag trodde att jag skulle dela upp källistan i ett annat inlägg för att göra det lättare. Och idag är dagen för teckensnittslistan.

Jag försökte länka allt jag kunde i rymden, men om jag på något sätt glömde något, var snäll och meddela mig i kommentarerna. Avtal? Okej, låt oss hoppa direkt in …

Papper & stygn Vardagsrumsförsörjningslista

Vi har haft det här LAXseries underhållningsstället i flera år och det ser bra ut på alla ställen vi hittills har tagit (det är totalt fem hus / lägenheter och 3 gårdar hittills). Jag vill verkligen få en guld- eller kopparplatta för att ersätta den vita metallen någon gång. Men för närvarande fungerar det fortfarande.

Papper & stygn Vardagsrumsförsörjningslista

Denna kulplanter är en av mina favoriter. Det är från DWR och det var en julklapp från min mamma förra året. Tack mamma!

Papper & stygn Vardagsrumsförsörjningslista

En av Gerties favoritplatser i huset är vardagsrumsmattan. Jag har ingen aning om varför, men hon älskar det verkligen (och klorna gräver i henne nästan varje dag).

Jag köpte mattan i mega-försäljning (golvprov) på CB2 och de säljer inte den längre, men den här har samma färg om du letar efter något semi-geometriskt.

Papper & stygn Vardagsrumsförsörjningslista

Alla färgglada tryck trycktes och inramades av Mpix. Läderförpackade ramar handgjorda av mig. Handledning här.

Vaserna och krukorna är bitar som jag har samlat över tiden … Jag köpte den långa triangelmönstrade vasen i Palm Springs (och tog hem den i min resväska eftersom jag är dedikerad på det sättet, tydligen). Den guldögda skålen är från Pour Porter (inte längre tillgänglig) och min favorit just nu … ansiktsvasen är från Group Partner.

Papper & stygn Vardagsrumsförsörjningslista

Och jag tror att det slutar. Här är den fullständiga källan …

bullet planter från DWR // LAXseries underhållningsenhet av MASH studios // mauve glasfiberstol är vintage // DIYed svartvit linjär kudde // lädersoffa från Crate and Barrel i West Elm) // West Elm vit pläd filt (som du kanske kommer ihåg från detta DIY broderade filtprojekt) // Fiberglass gungstol från Modernica // kuddar på gungstolen är från Ferm Living och Alyson Fox för West Elm // George Nelson bänk (som vi använde som soffbord) av Herman Miller // blå matta från CB2 (liknande) // ansiktsvas är från Group Partner // keramisk bäver är vintage (kanske kom ihåg från det här inlägget) // TJ Maxx grå tjock korg (inte längre tillgänglig) // Modernica fallstudie lagringsenhet

Foto av Amelia TatnallDesign av Brittni Mehlhoff

Låt mig veta om jag har glömt något!