Fråga CF: Hur kan jag hålla mig varm på morgonen men sval på eftermiddagen?

College mode

Hur man håller sig varm på morgonen men sval på eftermiddagen

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära CF,

Jag bor i Silicon Valley, vilket är trevligt eftersom vi har ett varmt klimat större delen av året. Men en sak som jag inte tål är den galna temperaturförändringen på morgonen och eftermiddagen. Jag går på en community college så jag är ute och går hela dagen och har ingenstans att lägga extra lager eftersom jag inte har en bil. Och eftersom jag är liten och svag kan jag inte bära fler lager med mig: Jag lider redan tillräckligt på grund av det stora antalet böcker som jag har med mig.

Detta lämnar mig fryst på morgonen (30-40 grader F) eller rostad på eftermiddagen (70 grader Celsius). Kan jag få tips om vad jag ska ha på mig för att hålla mig varm på morgonen och sval på eftermiddagen utan att behöva bära extra utrustning?

Tack,

Angie

Vårt svar

Kära Angie,

I striden mellan snöapokalypsen och nästa vår tror jag ytterligheterna temperaturfluktuationer De är något som nästan alla kan relatera till just nu. Det verkar som om vi alla är i den konstiga säsongsövergångsperioden, och det är definitivt en kamp för att upprätthålla rätt temperatur. Detta väder är förvirrande: när jag lämnar huset vet jag aldrig om jag ska klä mig för den arktiska tundran eller för en ljus, solig vårdag.

Ärligt talat tror jag att den mest användbara lösningen är de viktigaste skikten. Jag vet att du sa att du inte kan ta mycket mer men jämnt ljusa lager, som strumpor eller halsdukar, kan du gör kalla morgnar mer uthärdliga, och båda artiklarna är otroligt mångsidiga och relativt lätta att ta bort under dagen om det är för varmt.

Sedan skapade jag tre övergångsdräkter från vinter till vår Förhoppningsvis borde det inspirera dig lite mer, men naturligtvis, kom ihåg att du kan behöva justera några saker för att se till att du är bekväm. Jag hoppas det här hjälper!

För att vara ärlig,

Anna marie

Kostym nr 1

Fråga CF övergångstid kostym 1

Produktinformation: Topp, jeans, flanell, halsduk, hatt, skor

På morgonen blir det kallt, så en halsduk och hatt håller dig varm. Eftersom de båda är små tillbehör skulle de vara lätta att förvara (även i en väska full av böcker).

Flanellskjortan är en fantastisk och mångsidig klädsel eftersom du kan knäppa upp den om det är kallare ute och sedan knäppa upp den när det är hetare på eftermiddagen. Ännu bättre, om det är riktigt varmt i slutet av dagen kan du ta av den helt eftersom den här skjortan är söt nog att bära ensam.

Kostym 2

Fråga CF övergångstid kostym 2

Produktinformation: tröja, klänning, halsband, strumpor, stövlar, halsduk

Nästa outfit har en knäppa, retro atmosfär med en chambray-klänning, Docs och prickstrumpor. De mönstrade tightsen håller dina ben varma och kommer också att ge outfit en speciell touch. Om du tror att du blir för kall i bara ett par rena strumpbyxor kan du alltid lägga till ett par strumpbyxor under!

Koftan och halsduken kommer säkert att hålla dig bekväm på svalare morgnar, och i slutet av dagen kan du stoppa halsduken i väskan och binda tröjan runt midjan för ett riktigt 90-talsutseende.

Outfit # 3

Fråga CF övergångstid kostym 3

Produktinformation: vit blus, chambray-topp, tröja, klocka, leggings, stövlar, pannband

Denna sista outfit är för de dagar då du vill hålla dig varm på väg till klassen eftersom det är obehagligt kallt ute, men du vet också att det blir 77 grader vid slutet av dagen. Börja först med ett sött men coolt underlag av en vit topp och leggings.

Nu är det dags att lägga lager – chambrayskjortan går över den vita skjortan och tröjan kan lagras det där för en preppy men mysig look. När det är varmare tar jag av mig tröjan och låter chambrayskjortan hänga öppen över min blus.

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Tror du att dessa ensembler tål slumpmässiga väderförändringar? Vilka av dessa kläder skulle du ha på dig? Vilken outfit är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan!