Fråga CF: Hur kan jag se polerad ut tidigt på morgonen?

College mode

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Kära CF,

Jag har jobbat klockan 6 på morgonen M., Och om jag vill verka som försörjning betyder det att vakna klockan 04:30. Jag är inte en morgonmänniska alls, och även med smink ser jag fortfarande otroligt trött och utmattad ut. Har du några snabba och snabba smink-tips och tricks som hjälper mig att inte se ut som en 86-årig tvättbjörn?

– Fem minuter till

Vårt svar

Kära fem minuter till,

Woohoo! Jag kan inte tänka mig att gå till jobbet klockan 6 och ändå vakna klockan 04:30 heller!

Jag kan definitivt se var du kom ifrån utan att vilja väcka dig tidigare än nödvändigt. Jag vaknar inte så tidigt som du, men jag älskar att stå upp, sätta mitt ansikte snabbt och gå till klass ASAP.

För att hjälpa dig har jag gjort lite forskning och inkluderar även några av mina personliga råd. Jag har också inkluderat apotek och avancerade varumärken eftersom jag vet att vissa människor älskar deras Cover Girl och andra gillar deras MAC.

Först det viktigaste tipset:

Det viktigaste rådet jag kan ge dig har inte ens att göra med sminken själv … det är sova! Jag vet att det här kan tyckas som att det inte kommer att påverka ditt utseende, men med tiden kan cirklar under ögonen bildas och din hud ser torr ut. Lita på mig.

Få tillräckligt med sömn det är viktigt att veta hur din dag kommer att utvecklas och hur du kommer att känna dig själv den dagen. Om du måste stå upp tidigt, borde du sätta dig tidigt också. Akta sig!

Steg 1: dölj, dölj, dölj

Rättaren är läkaren vid en tidig morgon. Men du måste se till att du använder den korrekt: när du applicerar din concealer, tillämpa den sedan din bas. Detta hjälper dig att bära mindre smink på lång sikt eftersom din foundation kommer att täcka mer än du tror … och din makeup smutsar inte!

För, applicera concealer på rätt platser Det kan hjälpa till att göra ditt ansikte ljusare så att du ser vaken ut: Jag föreslår under ögonen, munhörnorna, över och under ögonbrynen, näsbryggan och hakans mitt. Är en subtil version av strobetrenden som verkligen får ditt ansikte att se levande ut.

Steg 2: polera med pulver

Rätt pulver får dig att se ut som airbrushed perfektion hela dagen. Nyckeln till att ha ett friskt ansikte hela dagen är inte att “fjädra” dammet över hela ansiktet. Istället, Tryck ditt damm i de områden där du behöver det mest.

Uppenbarligen, inte pulver själv! Att trycka på det i problemområden, sedan “Utjämning” ser till att du inte ser sömnig eller blank ut bara två timmar efter din arbetsdag. För att hålla ditt ansikte friskt, håll en liten kabuki-borste och ditt favoritpulver i väskan för enstaka touch up.

Steg 3: sticker ut dina läppar

Läppstift kan ge dig så mycket liv i ditt ansikte! Det lyfter fram dina läppar och är en rolig och snabb del av din rutin som du kan ändra varje dag. Se till att du köper en produkt med en matt finish för att se till att den ser trendig och avslappnad ut under dagen. Matt finish tenderar också att hålla längre, så du behöver inte applicera mycket igen.

För att få det att hålla fast ännu mer, lägg lite foundation på dina läppar innan du applicerar – Det kommer att få läppstiftet att “fästa” mer i underlaget och hålla dig fräsch på jobbet!

Steg 4: Fixa dessa ögonbryn

Alla verkar vara säkra på att deras ögonbryn har “rufsats” nyligen. Ögonbryn definierar dina ansiktsdrag och det tar 20 sekunder att göra! Förbi borsta dem med en spole och så fylla demDu kommer att se preparerad och redo att möta din dag.

Vad tycker du?

Har du några smink-tips vi borde veta om? Har du en fråga som du vill att vi ska svara på? Låt oss hjälpa varandra! Låt oss veta i kommentarerna.

Har du en fråga om mode eller skönhet som du vill att vi ska svara här nedan? Skicka ett mejl till [email protected].