Fråga CF: Vad ska jag ha på en Beyoncé-konsert?

College mode

Beyoncé

Foto: ELLE

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Fråga CF

Hallå!

Jag har följt CF i flera år! Jag älskar den här webbplatsen. Tja, mitt problem är att jag ska delta på en Beyoncé-konsert i juni och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det här är min första gång som jag deltar i en konsert och den kommer att hållas på en bollpark i Ohio. Ohio har ett galen klimat. Jag är aldrig beredd på det.

Kan du rädda mig från pinsamhet genom att ge mig några tips eller råd? Jag skulle verkligen uppskatta det!

Tack!

Vårt svar

Att se din favoritmusiker på en konsert är en riktigt rolig sommaraktivitet, och med tanke på de utförliga skådespelarna hos de flesta artister, tycker jag att det är synd om du inte gör allt för att sätta på dig antingen kläder! Även om du inte står i centrum Välj något som får dig att känna att du är i rampljuset.

Beyoncé och Jay Z: s “On The Run” turné kommer att bli väldigt populär i sommar, och fans runt om i världen är glada över att bli prydda av närvaron av drottning B. Naturligtvis, om du ska vara i Samma kvarter som Beyoncé (ursäkta mig när jag beundrar flickan på min dator!), Du borde klä dig för att döda.

Nere har jag monterat tre kläder som utstrålar kind och kuloch förhoppningsvis kommer det att ge dig några idéer om vad du ska ha på konserten. Även om du inte deltar i en Beyoncé-konsert i sommar kan dessa kläder inspirera andra evenemang och aktiviteter. Njut av!

Lag 1:

Beyonce Ask Cf Concert 1

Produktinformation: Leggings, skjorta, halsband, skor, armband, guldarmband, Fanny Pack

Om jag någonsin får chansen att se Beyoncé i konsert, är det här outfit jag skulle ha på mig. Den grafiska tanken är centrum för uppmärksamheten, och resten av utseendet kanaliserar Beyoncé-bildens attityd på toppen – hård och rolig! De flytande leggingsna ser supervassa ut och trendiga, medan armbandet ger lite kant.

Dessa plattformar är alla ilska, men stridsstövlar eller kilskor är också bra alternativ om du känner dig lite orolig för att vara på fötterna i klackarna hela natten. Förvara dina tillhörigheter i ett handsfree-ryggsäck, och komplettera sedan utseendet med ett långt guldkedjahalsband och eleganta guldarmband.

Lag 2:

Beyonce Ask CF Concert 2

Produktinformation: jumpsuit, örhängen, handväska, armband, skor

Denna look är sofistikerad och glamorös, och vi tror att Beyoncé skulle godkänna temat svart och guld. Jumpsuiten talar definitivt för sig själv, så håll resten av ensemblet snyggt med klackar i ankelbandet och en guldhandväska. Teardrop örhängen lägger till en färg i färg, medan armbandet tar upp färgen på väskan.

Återigen, om klackarna inte känns, är ett par sandaler med ankelband ett bekvämt alternativ som fortfarande är i stil. Om alternativ med slutna tår gör dig mer bekväm skulle svarta spetsiga lägenheter också se snygga ut. Kom ihåg att det handlar om att få varje outfit att fungera för dig!

Lag 3:

Vad man ska ha på en Beyonce-konsert

Produktinformation: Shorts, tank, bralette, skor, halsband, handväska

Beroende på om arenan är utomhus eller inte kan alternativet med shorts och linne vara bekvämare under sommaren. Denna outfit är den mest avslappnade av de tre, men syra tvätt shorts och uttalande halsband ger det fortfarande lite kant. Dessa cheetahtryckta sneakers ger inte bara en känsla av fräckhet utan är mycket lättare att hantera. Glöm inte att ta med en axelväska!

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Kommer du på en rolig konsert i sommar? Skulle du ha någon av dessa kläder? Gillar du kläderna jag valde? Låt oss veta i kommentarerna!