Fråga CF: Vad ska jag ha på mig för vinterorientering?

College mode

Vinterorientering

Bildens författare

Välkommen till den senaste utgåvan av Ask CF! Varannan vecka väljer vi en modefråga från läsaren och svarar på den här på webbplatsen. Har du en specifik modefråga till oss? Bläddra ner till botten av det här inlägget för att lära dig hur du skickar det på vårt sätt!

Ställ CF-fråga

Hej CF! Jag övergår från min community college till en fyraårig skola och jag blev antagen till ett av mina första alternativ! Problemet är att orienteringen är i december och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.

Skolan ligger i bergen, så det blir kallt och det kommer förmodligen att snöa. Min del av staten är ganska tempererat (vanligtvis inte mycket under 30 på vintern) och mestadels snölös. Jag har en varm kappa, men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig under. Jag skulle hellre vara lite snygg, men också bekväm i timmar av att gå runt på campus. Tack!

– Kall på campus

Vårt svar

Grattis till skolbyte! Orientering fortsätter att vara en av mina favoritdelar på college. Att träffa många nya människor och äntligen utforska campus på nära håll är alltid spännande. Med alla nya ansikten är det helt förståeligt att du vill se söt ut och lämna bestående intryck.

Bara för att det är kallt betyder det inte att du inte kan vara snygg och varm samtidigt. Eftersom du redan har en kappa har jag skapat tre lämpliga kläder för vinterorientering att bära under varma kläder. Jag hoppas att dessa utseende inspirerar dig till din nästa resa. Njut av!

Kostym nr 1

Vinterorienteringsdräkt

Produktinformation: byxor, tröja, benvärmare, stövlar, handskar, uttalande halsband

Jeans och ridskor är alltid en klassisk men elegant kombination för kallt väder. Klä upp dig med ett uttalande halsband och en asymmetrisk tröja. Denna outfit kan enkelt justeras för olika väderförhållanden eftersom det är lätt att lägga termiska strumpor under dina jeans och så många långärmade skjortor under din tröja som du vill. Avsluta utseendet med handskar som dyker upp.

Kostym 2

Söt vinterorientering

Produktinformation: strumpor, tröja klänning, halsduk, örhängen, strumpor, stövlar

Om prognosen kräver något varmare vinterväder, prova en tröja klänning. Stövlar med tjocka strumpor och strumpor håller dina underdelar varma, medan en fluffig halsduk håller nacken fin och varm. Komplettera looken med eleganta och sofistikerade örhängen som säkert kommer att göra ett fantastiskt första intryck.

Outfit # 3

Vad du ska ha på dig för vinterorientering

Produktinformation: byxor, flanell, tröja, halsband, pannband, stövlar

Den här sista ensemblen är en preppy-twist i varma väder. Ta på dig en solbränd flanellskjorta under en tröja för att hålla dig varm och bekväm. Tillbehör med ett uttalande halsband som bärs under halsen för en touch av glamour. Komplettera utseendet med stövlar som tål alla typer av isiga eller våta förhållanden. Du kommer att vara bekväm Y varm under din resa!

Har du en brådskande modefråga? Jag frågade efter!

Finns det en bit i din garderob som du aldrig vet hur du ska utforma? Har en viktig händelse på gång? Finns det en trend som helt undgår dig?

Om du har en fråga som du vill besvara i den här kolumnen, skicka den bara till askcf @ collegefashion.net Och en dag kommer du att se svaret på din fråga här på webbplatsen!

Kom ihåg: Vi får en hel del e-postmeddelanden och tyvärr kan vi inte svara på alla frågor. Vi kommer dock att läsa varje fråga och sedan bestämma vilka som är mest användbara för de flesta läsare. Tack för att du förstår.

Vad tycker du?

Deltog du i vinterorientering? Hur ser den polerad ut och håller sig varm under de kalla vintermånaderna? Vad är din söta kalla väderdräkt? Skulle du bära något av dessa utseende? Gillar du kläderna jag valde? Låt oss veta i kommentarerna!