Frisyr 23 juli 2019 33 av de bästa (och enklaste) bröllopsgästfrisyrerna Det tar några minuter att göra.

Frisyr 23 juli 2019 33 av de bästa (och enklaste) bröllopsgästfrisyrerna Det tar några minuter att göra.

Bröllopsäsongen är på, men medan vi har täckt din outfit med våra redigeringar av ultramoderna bröllopsklänningar och prisvärda alternativ på gatan, har vi ännu inte vågat oss in i skönhetsvärlden. Med ett bröllop redan under mitt bälte under året (och ytterligare två under de kommande månaderna) har jag insett hur lätt det är att förbise pricken över i på bröllopsgästens klädsel när hela vårt fokus tenderar att vara i det. leta efter den perfekta klädseln.

Mitt första bröllop för året innebar att jag desperat försökte säkra en pärlhårnål under de två extra minuterna jag hade innan det var absolut nödvändigt att vi åkte för att komma till kyrkan i tid. (Ingen vill vara den person som kommer efter bruden, speciellt när du bara har ett hårtillbehör att skylla på.) Så för att hindra dig från att återuppleva min egen sista minuten hår panik, har jag satt ihop massor av bröllops gäst frisyr inspiration så att du kan planera framåt.