Glöm huvtröjan"Låna" En av dessa cologner för fru säsong

Glöm huvtröjan - ”Låna” En av dessa Köln för manschetsäsongen

Bläddra för att se fler bilder

Ibland undrar jag varför attraktion mot män har förbannat mig. Och ibland vill jag bara vara hemma mamma. Trots mina vaga känslor mot singeless och helig äktenskap, kommer jag inte att förneka tillfredsställelsen med att vara den stora skeden och “låna” en SO-hoodie under fruens säsong. Det är kallt och jag förtjänar kramar och extra lager. Men om jag ska hålla det helt riktigt, vad jag verkligen vill ha är de bästa colognerna (specifikt för 2019). Jag menar, ta tag i hoodien om du måste, men sov inte på doften om det också är din känsladelning är omtänksam, eller hur?

Doft har alltid varit ett av mina kärleksspråk. Om du luktar bra, är jag uppmärksam. När jag bär något som luktar gott förbättras mitt humör. Det är en vinn-vinn. Dofter har länge kategoriserats baserat på kön, och lyckligtvis börjar branschen inse att människor så småningom kommer att bära vad de vill. Till exempel har jag aldrig brytt mig om något är en “parfym”, “köln” eller “könsneutral”. Jag använder bara det som rör mig.

Men om du föredrar att hålla fast vid köln och din miljö lutar mot parfym, skulle jag definitivt rekommendera att du ändrar din rutin med någon av dessa doftprodukter; från mina beprövade klassiker till nyare etiketter med möjligen unika notkombinationer.

Colognes Summit Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Lily Alridge parfymerar.

Sedan jag började bära min första läderdoft i höst har jag spårat dofter som använder en liknande ton. Det här könsneutrala alternativet från Lily Aldridges varumärke har en av de mest unika blandningarna jag har stött på. Rosa peppar, kanel, rosmarin, tobak, läder och mysk? Tja, fortsätt!

Midnight bbw colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Bad och kroppsarbete.

Jag vet att vi har en kollektiv besatthet av Bath & Body Works-ljus; rättvistde luktar som att himlen måste kännas. Men jag bönfaller dig att inte somna på doftdimmar och eau de parfums eftersom … de är lite eldade. Jag hade nöjet att lukta detta på en kille, och Wow. Det är ett ögonblick.

dolce gabbana colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Dolce och Gabbana.

Jag kommer inte att förneka att vissa klassiker är mycket överskattade, som ______ (du kan fylla i tomt). Men jag älskar. Mig. Några. Ljus. Blå. Förra sommaren är det i stort sett allt jag luktade på helgerna för att den fräscha, lite fruktiga blandningen med bara en aning mysk fick mig att vilja gå ut på brunch.

färska cologner Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Fräsch skönhet.

Min senaste könsneutrala upptäckt är inte precis ny för det stora ordningen, men när jag kände det snabbt i min lokala Fresh-butik, absolut hade Prova. Nej, det luktar inte riktigt ganja. Det är faktiskt mycket mer subtilt än namnet antyder och ärligt talat lite svårt att beskriva, men jag ska försöka. Även om de översta tonerna mestadels är fruktiga, kom de mer träaktiga tonerna definitivt ut när de först träffade min hud. Efter ett par minuter börjar de andra ta centrum; de inkluderar choklad och vaniljmusk.

jo malone myrhh colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Jo Malone London.

Jag har använt det här märket i flera år och kan verkligen inte tänka på en doft som jag inte gillar. Men när jag vill ha något tyngre och varmare ser jag alltid till mina gamla personliga tillbedjare som känns som doften motsvarande en varm filt … som uppenbarligen luktar riktigt riktigt bra.

jo malone colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Jo Malone London.

Jo Malone London samarbetade också nyligen med Huntsman Savile Row på en linje med cologner för att passa en rad preferenser, från lätta och luftiga till mer traditionella tunga toner. Jag personligen älskar allt gult, så det här är ett måste.

john varvatos colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

John Varvatos.

John Varvatos och Nick Jonas har skapat dofter tillsammans i flera år och den senare är definitivt en vinnare i min bok. Citrusnoter är definitivt i centrum här, vilket gör det till ett bra val för paret som föredrar en lätt, luftig doft på toalettbordet.

maison margiela colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Maison Margiela.

Maison Margiela är inte det enda varumärket som skapar dofter inspirerade av platser och tider, men de gör det verkligen bättre än de flesta. De vackra flaskorna är också den mest eleganta dekorationen.Jag måste älska en dos-fer! På senare tid är min personliga favorit nya Whispers in the Library, men Jazz Club är en annan gammal men bra som jag alltid rekommenderar. Varje gång jag använder den, önskar jag att en gammaldags magiskt dyker upp i min hand.

phlur colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Phlur.

Om du och din SO föredrar subtila, knappt synliga dofter som fortfarande lämnar ett bestående intryck, gör du det kärlek detta minimalistiska varumärke. Alla dofter är unika i namn och anteckningar, och de är inte tillräckligt starka för att sluta bära när du är baksmälla på morgonen. Sandelträ är aldrig en dålig idé och när du parar ihop den med en blommig anteckning, * kockens kyss *.

tom ford colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

Tom Ford.

Tom Ford skönhetsprodukter är symbolen för sexig. De är vad du vill ha på en datakväll, en natt med egenvård eller när du bara vill förbättra ditt humör. Oud Wood är definitivt inte för svaga hjärtanDet är varmt, snyggt och enkelt – gör rätt om du förstärker det här.

ysl colognes Glöm huvtröjan - lån en av dessa cologner för manschetsäsongen

YSL.

Från det klassiska Black Opium till min nuvarande favorit Libre besviker YSL-doften aldrig i min bok. Jag älskar att denna eau de parfum är mer citrus än träig utan att helt attackera mina näsborrar (vilket lätt kan hända om du går överbord med den förra).

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.