Hair 11 mar, 2019 Vet någon en bra frisörsalong som jag har råd i London? Det enda vi sänker är kostnaden.

Hair 11 mar, 2019 Vet någon en bra frisörsalong som jag har råd i London?  Det enda vi sänker är kostnaden.

Om du är som jag och inte regelbundet besöker en viss salong är jag säker på att du känner till rädslan för att sätta foten i en ny salong och de eventuella kostnaderna. Faktum är att för att ge dig en uppfattning om min allmänna frisörupplevelse, går min tankegång i allmänhet ungefär så här …

Ok det säger eftersom £ 60 för tvätt och klipp, men det är med en junior stylist. Har jag bokat med en junior? Å nej, det står om £ 140 med en stilregissör! Jag slår vad om att det är den jag är reserverad med. Hur kan jag se vilken nivå den här personen kammar mitt hår på? Får jag fråga? Nej, det är oförskämt, eller hur? Okej, de kunde också beräkna kostnaden för hårets längd.

Mitt hår berör nästan mina axlar, betyder det att det är kort eller medium? Gah. Kom ihåg att hålla koll på dig. De kan erbjuda dig en behandling. Säg bara nej. Förra gången kostade det dig 20 £ extra, och de klippte allt ditt välhydrerade hår ändå. Gud, jag kunde verkligen använda ett glas vatten. Jag undrar om de tar betalt för det.