Hair 23 mar 2020 Mary-Kate och Ashley Olsens frisör berättade för oss 9 sätt att fejka tjockare hår Detaljerade anteckningar nedan.

Hair 23 mar 2020 Mary-Kate och Ashley Olsens frisör berättade för oss 9 sätt att fejka tjockare hår Detaljerade anteckningar nedan.

Kanske är det en skönhetsredaktörs sak, men när jag växte upp älskade jag kändisar för makeupartister, färgläggare och stylister nästan lika kraftigt som riktiga kändisar. Jag slukade glänsande tidningssidor medan jag var beväpnad med en röd penna och glada fingrar och höll organiserade listor och exakt organiserade utseende i färgkodade mappar. Jag har alltid varit besatt av produkten, (jag hade Clé de Peau stick innan en bil), och min dröm var att en dag bli en skönhetsredaktör, en otrolig fördel är att prata och samarbeta med sådana kändsexperter.

Jag känner mig extremt lycklig att drömmen blev verklighet, och även efter två år eller mer på jobbet är jag glad att prata med artister som regelbundet arbetar med medlemmar i A-listan och som är konstnärligt ansvariga för de mest värdefulla. Hår och smink ses på den röda mattan. Och eftersom jag är den skönhetsdrivna 90-talsbarnet var den berömda frisören Mark Townsend (Mary-Kate och Ashley Olsens man med långt hår) högst upp på min lista.