Halloween Makeup Handledning nr. 2: Skrämmande humantätande zombie

College mode

De går bland oss. De längtar efter vårt kött. De kommer en gång om året … den 31 oktober för att vara exakt. För att undkomma deras terror måste du bli en av dem …

Okej, jag är nu läskig! Till skillnad från min senaste Halloween-makeuphandledning, som var söt och vacker, ville jag idag skapa en riktig läskig handledning för läskiga fans. Ursprungligen trodde jag att jag skulle göra mitt bästa, använda latex och hela nio men tänkte att det kan vara svårt att replikera. Så jag skapade en zombie utseende med produkter som är lätta att få.

Om du letar efter billig Halloween-smink, gå till din lokala apotek! Jag fick 10 grädde sminkfärger, ett vampyrpaket och blodspray för bara 9 dollar. Så innan du går till de dyra Halloweenbutikerna, prova din lokala CVS, Walgreens eller RiteAid.

Nu vet jag att det här utseendet inte är för alla, men det är perfekt för dig som föredrar att skrämma alla dina klädda humlor, sjuksköterskor och poliser. Njut av!

Utseendet:

Halloween Makeup: Läskig zombie

Hur man får utseendet:

Produkter du behöver:

Tankar

Kan du rocka det här zombieutseendet? Föredrar du läskiga eller förföriska dräkter? Vad ska du vara för Halloween? Låt mig veta dina kommentarer!

Ursprungligen publicerad den 25 oktober 2011

Läsarinteraktioner