Halloween makeup tutorial: hård cheetah

College mode

Som sminkmissbrukare älskar jag att göra FX-smink – jag tycker om att skapa öppna sår, stygn och helt återskapa ett ansikte för Halloween. Men jag måste inse att inte alla känner så här … så här föddes denna handledning.

För första gången i en makeup-serie med Halloween-tema ville jag göra en Halloween-look för att tillgodose flickan som inte gör det På riktigt Jag vill klä mig. Du vet, flickan som kommer in i jeans och en T-shirt och kaninöron? Detta är ett hårdare och mer elegant tillvägagångssätt för utseendet “ingen kostym”: ett snyggt och roligt utseende cheetah öga.

Utseendet:

Halloween cheetah makeup handledning

Hur man får utseendet:

Produkter som används:

Hur man utformar utseendet:

Halloween cheetah look

Produktinformation: jeans, t-shirt, kilar, örhängen, armband

För “kostym” -delen av utseendet ville jag skapa en vacker och elegant silhuett. Jag började med dessa fantastiska svartbelagda jeans från J. (Uppenbarligen är J Brand dyrt så att du kan ersätta alla andra svarta jeans här!) Eftersom vi är så smala på botten parade jag ihop de svarta jeansen med en lös svart blus från H&M. För att ge denna cheetah-look ännu mer grymma kraft (ja, det var en linje från Disneys Cheetah Girls), trodde jag att ett par tjocka djurkilor skulle se bra ut. Och för att knyta det här utseendet ihop valde jag ett par vanliga guldörhängen och en arm full av tjocka armband.

Tankar

Kan du rocka det här hårda utseendet? Vad ska du vara för Halloween i år? Vad har du för planer Låt oss veta!

Ursprungligen publicerad den 11 oktober 2011

Läsarinteraktioner